Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Laffe wraak

Isabel Carrasco Lorenzo is op 4 maart 1955 in Campo y Santibáñez (Spanje) geboren en ze studeerde rechten aan de Universiteit van Valladolid. Later was ze lerares aan de Universiteit van León. In december 2004 werd ze president van de Volkspartij.

In 2011 werd de dochter van een politiechef in Astorga uit de provinciale raad ontslagen. Haar tijdelijke contract werd stopgezet en er kwam een vervangster. De ontslagen vrouw had per ongeluk 12.000 euro teveel betaald gekregen en dat moest ze terug betalen. Na een procedure hoefde ze uiteindelijk nog maar 6500 euro terug te betalen.

De 35-jarige vrouw en haar 55-jarige moeder kregen een bloedhekel aan Isabel, die volgens hen de meest verantwoordelijke voor het ontslag en de terugvordering was. Ze werden zo giftig, dat ze haar wilden vermoorden en die moord hebben ze wekenlang voorbereid. Het pistool kwam van een bevriende agente. Gejat.

Op 12 mei 2014 liep Isabel 's avonds van haar huis in León naar een politieke bijeenkomst in Valladolid. Op een voetgangersbrug over de rivier Bernesga werd ze door een vrouw met een sjaal en een hoed vijf keer met een kogel geraakt. Ze overleed ter plekke.

De moordenaressen zijn gearresteerd en de man/vader van hen heeft onmiddellijk ontslag genomen.

Isabel is vermoord, omdat twee vrouwen de normale gang van zaken niet konden verkroppen.

Het zal een rare wereld worden, als meerdere mensen baanverlies en terechte terugvordering met bloedvergieten gaan vergelden.

President Mariano Rajoy was op de begrafenis van Isabel aanwezig.

In de schaduw van een pijnboom huilde de afgetreden politiechef.

Schrijver: Joanan Rutgers, 11 juli 2014


Geplaatst in de categorie: misdaad

3.0 met 3 stemmen 73Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)