Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Situaties

De fee was aan het ronddartelen in de maneschijn. Het was zo een mooie wereld. Ze betoverde mensen zodat zij van elkaar zouden houden. Zelfs de bomen wiegden mee in haar ritme. De maan had een glimlach tevoorschijn getoverd toen hij de fee vrolijk zag rondzweven. De hondjes die werden uitgelaten gingen recht opzitten en wilden haar een pootje geven. Liefde, zaligheid en geluk in een waas van mooi roze gekleurd licht.

Hick senior legde aan en schoot die verdomde fee aan diggelen. Hij moest niets hebben van zwevend gespuis boven zijn land. Hij boerde hard. Eindelijk…dat zat hem al de hele dag dwars.

Kale Karel was verliefd op zijn bazin. Hij viel nu eenmaal voor vrouwen met macht. Zo was hij ooit eens verliefd geworden op die dikke trut van stadstoezicht. Zo een langdurige werkloze die ineens een apenpakje aan krijgen en bonnen mogen uitschrijven, weet je wel. Lyrisch was kale Karel. Die bon heeft hij ingelijst en opgehangen. Betaald heeft hij overigens nooit. En nu werkte hij in een bordeel en was hij verliefd geworden op de hoerenmadam. Een uitgerangeerd wijf met nog maar drie tanden in haar bek. Maar aangezien zij die mooie meiden mocht commanderen had zij blijkbaar macht. Kale Karel had eens ooit gelezen dat dooie mensen stijf werden. Iedere nacht dat hij aan die madam dacht was hij dus toch zeker voor vijften centimeter dood.

Dikke Peter was blut. Maar volgens hem had iedere man recht op seks. Dus ging hij naar het beste bordeel dat Kutsapperveen rijk was. Hij belde aan waarna de madam die de deur opendeed hem vroeg of hij geld had. Een euro, deelde dikke Peter haar na waarheid mee. De madam deelde Peter op een manier mee die niet geschikt is om alhier te verwoorden dat hij dan maar achter die container moest gaan en zichzelf moest bevredigen. Zo gezegd, zo gedaan. Nadat Dikke Peter zichzelf een enorm hoogtepunt had toegevoegd belde hij weer aan bij het bordeel. De madam vroeg wat hij nu weer wilde. Ja, natuurlijk betalen was zijn antwoord. Men kan veel zeggen over dikke Peter. Maar hij is en blijft een eerlijke man.

“ Dit gaat zo niet.” Zei het hondje tegen zijn begrijpend knikkende baasje. “Jij gaat tussen de lekkere meiden liggen op het strand van Ibiza nadat je mij hebt gedumpt in het hondenpension. Vervolgens vraag ik je om dat nooit meer te doen. En wat doe jij? De volgende zomer dump je mij bij die achtergebleven zus van je. Je had tenminste erbij kunnen stilstaan dat dat achtergebleven wijf drie katten heeft. Nog interesse om mij te vragen hoe mijn afgelopen twee weken waren?.”

Schrijver: aqua, 17 oktober 2014


Geplaatst in de categorie: humor

4.6 met 5 stemmen 127Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
aqua
Datum:
19 oktober 2014
@ de groot. Ik vind je gewoon een schat. En ik zeg het dus lekker wel.
Naam:
J. de Groot
Datum:
18 oktober 2014
Jij weet wat ik zeggen wil maar ik doe het lekker niet, deze keer dan hé .... -;)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)