Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

anders naar het werk met kerst

MINISTERY OF SILLY WALKS OF FOPPE

in navolging van john cleese zijn ministery of silly walks stelt foppe voor de dag voor kerst anders naar het werk te gaan om het kerstpakket op te halen en kijken of men het dan doet of in bed blijft liggen, voor amsterdam geldt geen metro maar met een tulp in de hand hand in hand naar het werk lopen, voor den haag geldt alle dames hooggeblondeerd en op naaldhakken en zwarte ouderwetse volendammer kleding aan en voor rotjeknor als een varkentje verkleed met carnaval naar het werk.
De drenten zijn wat stijf die moeten als hunebedjagers in bizonvachten naar het werk en ongeschoren en de friezen op klompen of klunend op schaatsen. Voor de rest van nederland geldt de egyptian walk van de bangles en in maastricht als carnaval met kerstwagens en in groningen met een kaars in de hand naar het werk en een hooivork.

Aldus volgens foppe die zelf de winterslaap houdt omdat het slecht weer is en slaapt als een beer en dus alleen slaapwandelend naar de boom loopt in de maneschijn, dag hollanders hier spreekt foppe laat de auto een keer een dagje staan en praat weer eens met elkaar als hollanders onder elkaar dat verbetert de kerstsfeer aanzienlijk!

Schrijver: foppe oostenbrug, 10 december 2014


Geplaatst in de categorie: kerstmis

4.3 met 3 stemmen 6.363Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
10 december 2014
Suuuussstt...Foppe ik tik alleen maar even op je schouder maar maak je toch ook even wakker,
om te zeggen: dat heb je weer mooi geschreven!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)