Inloggen
In de loop van 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je hartenkreet toe

tabblad: hartenkreten

< vorige | alles | volgende >

hartenkreet (nr. 3060):

Familie.

Wij willen terugkijken op een goede jeugd. Wij zijn het kwaad ontgroeid en gezond volwassen geworden door te vergeven en te vergeten. Langs een hele zware weg, dat wel, ja, we hebben het moeilijk gehad, wij kennen het leven en wij kijken nergens meer van op, alles dragend, nooit klagend. Wij hebben iets van ons leven gemaakt, want ieder mens heeft de macht om uit zijn hel te klimmen op eigen kracht. Niet zeuren, geen ouwe koeien, wij praten er niet meer over, wij zadelen elkaar daar niet mee op. Het is netjes begraven, het slaapt als een landmijn en zodra wij samen komen, ontploft zij.

Schrijver: Sjakelein, 15 jul. 2015


Geplaatst in de categorie: woede

3,5 met 2 stemmen 114Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:Monique Methorst
Datum:20 jul. 2015
Emailadres:moi636yahoo.com
Bericht:Mooi die laatste zin.

Naam:Joanan Rutgers
Datum:16 jul. 2015
Bericht:Wijlen Lady Diana Spencer vocht succesvol tegen het gebruik van landmijnen en voor het opruimen van landmijnen. Onschuldige mensen raken door ontploffende landmijnen ernstig verminkt of zij overleven het niet. Daarom kun je (familiaire) mijnenvelden maar beter ontwijken.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)