Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Aanslagen Parijs

Had iemand dit verwacht, zou iemand hebben vermoed dat DIT zou gebeuren? Natuurlijk was er sprake van "dreiging", natuurlijk weten we NU dat het ALTIJD en OVERAL kan gebeuren. Wat bezielt een mens, wat bezielt een organisatie, want zo kun je die idioten inmiddels wel noemen, wat bezielt een mens om ingewikkeld in een jas van HAAT, hetzij zichzelf maar bovenal onschuldige mensen dood te schieten.

Zoveel mensen, zoveel gewonden, zoveel doden, het gaat mijn bevattingsvermogen te boven. Volgens de Franse premier is het een oorlogsdaad, een gerichte en georganiseerde daad, lijken liggen op straat, daders zijn dood, bebloede kleding ligt op straat, men weet niet of ALLE daders gepakt of dood zijn, een achtergelaten schoen ligt aan de stoeprand.

Noodtoestand is van kracht in Frankrijk, politie op alle hoeken, waar men gisteren nog een terrasje pakte, zit men nu binnen. Te kijken naar het nieuws. Kunnen we meer verwachten, zal er meer komen, angst is enorm, angst speelt de hoofdrol. Bloedsporen lopen over de weg. Pure krankzinnigheid heeft hier in het Franse toegeslagen, pure idioterie.

Grenzen moeten dicht, maar aan de andere kant, ze zitten overal, ze zijn overal. Ze komen overal. Wat een drama, een drama van ongekende grootte. Niet te bevatten, niet te omschrijven, niet...

Schrijver: An Terlouw, 15 november 2015


Geplaatst in de categorie: rampen

3.0 met 3 stemmen 127Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)