Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Rotzorg

Het zal me allemaal een rotzorg zijn. Ga me echt niet meer druk meer maken om gekakel van hersenloze schepselen. Zoals ik al eerder heb aangehaald: tegen domheid strijden goden te vergeefs.

Ik geef maar weer het voorbeeld van de dichter die vaak in krom Nederlands een eindeloze stroom van gedichten produceert die meer lijken op emmers emoties en gevoelens dan op literaire prestaties. Maar hij is er wel geweldig trots op. Stel dat ik de naam noem van die persoon: wat gebeurt er dan? Dan ontsteekt hij in woede en daar blijft het bij. Hij zal er nul komma nul van leren. Dus hou ik mijn kwek dicht. En voor de goede orde: ik heb het nu niet over Joanan Rutgers.

Kan ik zelf eigenlijk wel tegen kritiek? Dacht het wel, dat heb ik inmiddels wel bewezen. Op Krakatau zijn sommige gedichten van mij - deels geschreven onder pseudoniem - volledig afgebrand. Prima, leer ik van.

Vroeger werd ik nog wel eens kwaad als reacties lieten blijken dat de commentator mijn werkjes niet eens goed had gelezen. Tegenwoordig denk ik dan maar: ach, hondenlul, of trut, pleur toch lekker op. Ik reageer dan niet eens meer.

Schrijver: Jacob van Schaijk, 15 maart 2016


Geplaatst in de categorie: algemeen

3.4 met 8 stemmen 155Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Jacob van Schaijk
Datum:
17 maart 2016
Joanan: Van harte gefeliciteerd met je glanzende overwinning. Je onderdanige domoor, Jacob
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
17 maart 2016
Je magere reactie onderstreept je denigrerende houding en je plagerig-wraakzuchtige insteek. Het lijkt op een stripballonnetje uit de Donald Duck. Overigens zie ik dat je hartenkreet zomaar bij mijn prestaties is opgeteld. Wie het laatst lacht...
Naam:
Jacob
Datum:
16 maart 2016
Joanan: Haha!
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
16 maart 2016
Heb ik je zondagsrust verstoord en ben je uit onmachtige kwaadheid aan de jenever gegaan, waarna je dit giftige niemendalletje hebt geschreven? Gelukkig val je mijn edele, zwaarbevochten, hoogst unieke en door jarenlange studie en dichtliefde gefundeerde dichtwerk niet aan, maar het blijft raar dat je toch nog even heel vilein mijn naam noemt. Je 'pleur toch lekker op' maakt duidelijk de link met je vorige hartenkreet. Ga er niet onderdoor man, want zó serieus moet je de schrijfkunst nou ook weer niet nemen. Het moet wel Spielerei blijven. Toch reageer je wel degelijk, maar blijf je inhoudelijk sterk in gebreke. Je mag jezelf dan een god wanen, maar in feite toon je overduidelijke domheid.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)