Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Een mislukte sollicitatie en wat volgde (vervolg)

Nog is mijn enthousiasme niet getemperd of gedempt....
Ergens, ook in deze maatschappij, moet toch de "niche" zijn, dat oord waar de honingzoete weldadigheid en menslievendheid van mijn niettemin vermaledijde medemens mij tegemoet komt als een lauw briesje op een warme dag, als de verfrissende drank die mijn inmiddels jarenlange dorst zal lessen?
En inderdaad, weer kwam ik aanzetten met mijn nu tot het allerlaagst denkbare niveau gedegradeerde en gedevalueerde universitaire diploma's, duur gekocht en hard bevochten....
Welkom was ik ook nu niet bij de cursussen voor werklozen waarmee men desnoods nog een minimaal succesje kan scoren in het meest lullige en onbetaalde vrijwilligersbaantje.
Was het de jaloezie van de aftandse, totaal afgetakelde matrone met het doorgroefde gezicht die daar de leiding had die haar mij deed afwijzen, deed verwijzen naar de laagste, nog lagere regionen van onze totaal gecorrumpeerde en verworden, keiharde "samenleving"?

Schrijver: I.Broeckx, 30 juni 2016


Geplaatst in de categorie: discriminatie

3.0 met 3 stemmen 64Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Ton Hettema
Datum:
2 juli 2016
Ja, beste I. het is jaloezie, vermengd met arrogantie, gelardeerd met machtswellust en afgemaakt met seksuele frustratie..

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)