Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Onbegrijpelijke dingen

Eerst komt naar voren dat, omdat de Ramadan voorbij is, de moslimkinderen een vrije dag van school hebben, maar als een christelijk kind de school laat voor wat ie is, komt de schoolinspectie om de hoek kijken...zijn we nou gelijk of lijkt het alleen maar zo?

Zwarte Piet en Sinterklaas precies eender, daar wordt geen vrij voor gegeven, niks hoor dat is zo ingeburgerd dat er geen vrij gegeven behoeft te worden, is geïntegreerd zeg maar, echter de klap, de mokerslag op de vuurpijl is nu dat de Efteling bepaalde racistische onderdelen aan moet passen. Bepaalde groeperingen zijn van mening dat er stereotypische racistische elementen in het pretpark te vinden zijn, erger nog: de Efteling gaat er in mee.

In Rotterdam staat de Euromast, bij den Haag Madurodam, we hebben Burgers Zoo. Hoever en hoe tolerant zijn we in vredesnaam hier in ons Nederland? Gaan de paleizen straks ook op de schop? Op deze manier zorgt een bepaalde groepering ervoor dat ze met de nek wordt aangekeken, hoe ver en hoe lang blijven we tolerant?

... Redactie: de centrale figuur in Monsieur Cannibale in het midden van de attractie draagt een koksmuts op zijn hoofd en heeft een lepel door zijn neusgaten. ...

Schrijver: An Terlouw, 6 juli 2016


Geplaatst in de categorie: discriminatie

3.5 met 2 stemmen 100Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
6 juli 2016
Je kunt je misschien beter druk maken over het feit van het Suikerfeest, want suiker is zelfs een ergere en goedkopere drug dan heroïne. Niet voor niets zie je vele (zelfs jonge)moslima's moeizaam voortbewegen door overmatig suikergebruik. Bovendien wekt suiker extreme agressie op en fnuikt het de goede voedingsingrediënten.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)