Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Een virtuele taser

Stel je nou eens voor dat je vreselijk overhoop ligt met bijvoorbeeld een instantie, gewoon een simpel voorbeeld. Je krijgt je gelijk niet, terwijl je dit wel hebt, maar ze blijven nee-schudden, nee-zeggen en je hebt het nakijken.

Of je hebt een meningsverschil met de belastingdienst, ook al zo'n fijne instantie waar de stoelen worden ingenomen door uitzendkrachten, omdat Wiebes geen al te slimme actie ondernam en we niet alleen allemaal het gelag betalen, neen, dat betalen we dubbel immers: die actie van hem kost bakken met geld, maar ook de (overigens waardeloze) oplossing is een kostbare immers: uitzendkrachten zijn niet goedkoop.

Stel je dan eens voor dat na het lezen van mijn column 4-2-2017 dat er een virtuele taser zou kunnen worden gebruikt? Gewoon om die mensen niet zozeer pijn te doen, maar om als het ware wakker te schudden?
Dat zou pas een prachtuitvinding zijn...en oh wat zou ik dan graag uitgezocht worden om dat ding uit te proberen....ga maar uit de weg, blijf bij je pc'tje vandaan, want: de virtuele taser van An komt eraan....

Wauw.

Schrijver: An Terlouw, 5 februari 2017


Geplaatst in de categorie: humor

4.0 met 3 stemmen 479Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Günter Schulz
Datum:
5 februari 2017
Email:
agschulzziggo.nl
NS: Moet natuurlijk luiden: AVT-programma, want je hebt het over een taser. Tja, de aderverkalking doet zich tergend langzaam steeds meer gelden ;)
Naam:
Günter Schulz
Datum:
5 februari 2017
Email:
agschulzziggo.nl
Dikke pret, An. Hoewel ik me Doorgaans als de onschuld zelve profileer, weet je het bij mij maar nooit. Om straf te ontlopen heb ik alvast een VFP-programma (Virtuele Faser Protection) geïnstalleerd.

Luchtig en met speelse invalshoek geschreven hartenkreet; weer graag gelezen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)