Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Te-veel

Soms denk ik wel eens: we krijgen teveel nieuws binnen, heel nare dingen over jonge kinderen die verdrinken, over mobieltjes die 's nachts in brand vliegen als je in bed ligt! Soms horen we teveel, over hele trieste dingen, een moeder die gezellig op visite gaat en haar kinderen in een bloedhete auto achterlaat, ze hoeft zich niet meer te haasten, de kinderen hebben het niet overleefd!

Soms komt er zoveel naar en vervelend nieuws je ogen en oren binnen, dat je er beroerd van wordt, een meisje dat jarig is krijgt te horen dat pappa en opa dood zijn, als klap op de vuurpijl horen we dat de overheid aan het knoeien gaat met de hypotheek....jemig allemaal drama's. Hier worden we allemaal niet blij van. Niemand!

Stel je voor dat ik zou vertellen dat de buurman hier net wegliep met de slappe lach? Dat bij mij weer, wéér dat alarm afging bij een drogist en ik meteen bloedlink terugloop.....de dame aan de kassa zegt: sorry, mijn schuld. Dat, ja zelfs dat laatste daar kunnen we om lachen. Gelukkig wel.

En die vrouw van die man, die de verkiezingen won in Amerika, is bij haar man ingetrokken, sorry, maar de term first lady gaat er bij mij niet in, net zomin als ik vind dat die man president-waardig is. Maar dat is mijn mening!

Al het nieuws dat binnenkomt is allemaal zo triest, dat je ervan in een dip zou raken, dus daar moeten we wel voor oppassen, net zoals we moeten oppassen met het drinken van zuivel, want ook dat is slecht voor je gezondheid! Het moet niet gekker worden en het wordt dan ook hoog tijd dat: iemand een keer wat lolligs gaat onderzoeken, immers: door vaak genoeg te lachen, maak je de goede stofjes aan en ben je lang zo snel niet ziek!

Schrijver: An Terlouw, 12 juni 2017


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.0 met 3 stemmen 227Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)