Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Hopeloze liefde

.....en dan kwam ze naar hem toe, helemaal van Zeist naar Tilburg, met de trein. Haar obsessie bleef haar beheersen tot ze weer in zijn ogen zou kunnen staren en zich zou kunnen vergapen aan zijn majestueuze torso en aan de halve maan in zijn pantalon, die ze spannend, mysterieus en opwindend vond maar die voor haar altijd een verboden vrucht zou blijven. Ze was zijn vriendin en samen keken ze op die avonden naar een lullig televisieprogramma: "So you think you can dance" en dan zette hij haar opnieuw in de kou van de winteravond en kon zij de lange terugreis tegemoet zien.

Hij vertrok merkwaardigerwijs om petten en hoeden te gaan haken in een West-Afrikaans land; krakkemikkige petten en hoeden zonder enig model voor een winkeltje daarginds, gehaakt met zijn bevende, zielige handen van oude man; een uiterst merkwaardige en wanhopige noodsprong, en liet zijn vriendinnen in verbijstering en verslagenheid achter.

Was hij dan toch altijd al homo, terwijl zij het anders hadden ingeschat?

Schrijver: I.Broeckx, 23 november 2017


Geplaatst in de categorie: liefde

3.3 met 3 stemmen 104Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
29 november 2017
Je hoeft niet per definitie een homofiel te zijn doordat je niet reageert op het sexappeal/de sexhonger van bevriende vrouwen. Soms is sex een ware dooddoener aangaande ware vriendschapsliefde. En ook al was hij homo, wat dan nog? Hij schonk je toch de ware liefdesgloed, waar je zo naar hunkerde? (-)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)