Inloggen
In de loop van 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je hartenkreet toe

tabblad: hartenkreten

< vorige | alles | volgende >

hartenkreet (nr. 4216):

Het parcours van mijn liefde (?)

Op een hete zomerdag hotst en botst een bus door buitenwijken van de stad. Het panorama heb ik duizend-en-een keer aanschouwd: de Sweelincklaan, de Van Anrooylaan, de Beethovenlaan. Het was het decor van een liefde, die niet meer bestaat sinds het brute afscheid.

Op deze levenloze muren, op deze gribus van vervallen straten had ik alles geprojecteerd; mijn gevoelens en gedachten; mijn levensverhaal. Er lijkt uiterlijk niets veranderd maar de weerklank in mijn hart is weg. Afgebroken en afgestorven rust diep in mij mijn oude ziel.

Weg is de betovering, weg is alle magie en nu resteert nog slechts een woestijn van steen, een levenloze baaierd die geen enkele betekenis meer voor me heeft.....

Schrijver: I.Broeckx, 31 mei. 2018


Geplaatst in de categorie: liefde

3,0 met 2 stemmen 331Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)