Inloggen
Per 1 maart 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je hartenkreet toe

tabblad: hartenkreten

< vorige | alles | volgende >

hartenkreet (nr. 4549):

De breiclub voor ouderen; een vergeefse onderneming?

Ik had de zachte, turquoise wol met een mooi merk op de wikkel aangeschaft en het breiwerk stond al spoedig op de pennen, maar wilde toch niet vlotten. Ik betastte de lap die onder mijn handen gegroeid was en vroeg me af waarom uitgerekend dit handwerk mijn tranen deed vloeien.

De mevrouw met de hazenlip, die vermoedelijk niet al te zeer met mij sympathiseerde, had sinds jaar en dag de leiding van het breiclubje. Ik trof er enkele heftig breiende dames die meteen al de huidige "eenzaamheidshype" bespottelijk maakten, maar ten onrechte, mede omdat de eenzaamheid en leegte mijn hart als zelden voorheen bezetten. Voorwendend dat ik mij niet goed voelde, nam ik overhaast afscheid, de terugreis aanvaardend in de voorthobbelende bus van "Arriva",,,,,,,

Schrijver: I.Broeckx, 8 okt. 2019
8 okt. 2019


Geplaatst in de categorie: hobby

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 917Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)