Inloggen
In de loop van 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je hartenkreet toe

tabblad: hartenkreten

< vorige | alles | volgende >

hartenkreet (nr. 4570):

Voor een paviljoen in Biezenmortel.....

Een eenzame en vervallen berkenboom schijnt maar nauwelijks het leven te houden en zij draagt lijdzaam haar bladertooi vóór het paviljoen waarin mijn broer is gehuisvest.
In Nederland is er zorg voor iedereen en in de gangen van het paviljoen verwijzen naamplaatjes met foto's en geboortedata naar de bewoners. Mijn broer heeft vandaag last van "het vallen van het blad" maar zorgzame en trouwe verplegers staan aan zijn zijde.

Voor ik terugreis naar de Nassaustraat beschouw ik aandachtig het hoofdgebouw van de inrichting met een klok die geen dienst meer doet hoog op het dak, boven de gevel en ik begroet flarden van goudomrande, antracietgrijze wolken aan de hemel. De avond zal spoedig vallen.....

Schrijver: I.Broeckx, 29 okt. 2019


Geplaatst in de categorie: individu

4,0 met 1 stemmen 62Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)