Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Gek op aanbiedingen ( die we ook gebruiken)

Natuurlijk let ik op koopjes, aanbiedingen die we hier dan ook nog gebruiken, ja daar gaan we wel voor net als vandaag. Het nadeel van de huidige tijd is dat men nu bijvoorbeeld slechts twee dagen een bepaalde aanbieding doet, wat in dit geval betekend: 4 flessen wasmiddel voor €8,- normaal €10.- dus die €2,- is dan mooi meegenomen. Alleen op dinsdag en woensdag dus. Nou moest ik eerst even weer wat bloed wegbrengen en erna samen met eega naar de Dirk. Zoeken en laden maar, alles was er, behalve, ja je voelt hem al, geen wasmiddel meer. Het was op. Om nou een paar keer terug te moeten is ook zo wat, dus ik liet een bericht achter, zodra het binnen kwam zou men bellen. Nou dat bellen gebeurde al toen we net thuis waren, 1 kleur was er helemaal niet? Jemig dat is lollig, weg aanbod.

Ik zit te appen met de oudste kleindochter en vraag: wil jij wat voor me doen? Tuurlijk Oma, wat is er en ik leg het uit, ja hoor, ik haal het morgen en intussen maak ik het geld over, €10, want: voor wat hoort wat natuurlijk. Zij blij, wij ook. En zo kan het! Ik hou van een volle voorraadkast en dit soort acties helpen daar mooi bij!

... Gebruik maken van een aanbieding ...

Schrijver: An Terlouw, 16 februari 2021


Geplaatst in de categorie: economie

5.0 met 1 stemmen 145Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
An Terlouw
Datum:
20 februari 2021
Han, dank je wel voor je reactie en weet je, wanneer ik mijn humor kwijt zou zijn, zou het leven niet grappig meer zijn! Iedereen krijgt zijn portie binnen en ach je weet niet beter, maar we houden het hoofd omhoog!
Naam:
Han Messie
Datum:
20 februari 2021
Email:
hmessielive.nl
An, gelukkig dat je ondanks deze moeilijke tijd de dingen van het daagse leven nog met vreugde weet te doen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)