Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Slechts één wens

Nee, veeleisend ben ik niet, erg veel vraag ik niet. Echt het is minimaal wat ik wens, sterker nog: het is zeker weten een wens die meer mensen hebben...kijk:
terug naar ons oude leven, al klinkt dat alsof ik een eeuw terug wil. Terug naar twee jaar geleden dat is niet eens wat ik wens, nee, ik wens dat we terug kunnen naar de tijd van: geen mondkapjes. Ik wens dat we gewoon de deur van de Hema kunnen negeren, ik wens dat die ellendige maatregelen niet nodig zijn, ik wens...ik wens... Jeetje ik wens gewoon dat we allemaal wakker worden uit een inmiddels veel te lange nachtmerrie! Handen wassen, dat deed en doe ik al standaard, dus dat is het probleem niet. De drie R’s zaten er immers al vroeg in: Rust Reinheid Regelmaat, de drie criteria waarmee de kinderen opgevoed werden. Dus reinheid was er al, rust was er eveneens en regelmaat, tja die is er gewoon bij gebleven nietwaar?

Maar ik wens toch, dat de nachtmerrie weggetoverd wordt, ik wens weer een gewone wereld. Ik wens geen zieken, geen volle ziekenhuizen maar bovenal wens ik - dat geldt voor iedereen - dat we weer gewoon kunnen en mogen doen! Dat is mijn wens, meer hoef ik niet, echt niet!

Schrijver: An Terlouw, 20 april 2021


Geplaatst in de categorie: emoties

4.0 met 1 stemmen 55Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)