Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Goed voorbeeld doet toch goed volgen?

Ieder jaar opnieuw wordt er een pest-ei uitgevonden, elk jaar opnieuw wordt er een methode gelanceerd waarin het pesten, het discrimineren en het abnormale gedrag van een aantal mensen moet worden besproken. Pest gedrag, discriminatie, maf gedrag elke keer opnieuw in het middelpunt van de belangstelling, soms met zogenaamde kamervragen, soms worden er opnieuw acties opgezet waarvan men dan; vooruit al bedenken kan dat dit geen zoden aan de dijk zet. Diezelfde dijk, die geen stand houdt bij een slok water teveel, maar dat is een ander verhaal.

Het pesten en discrimineren wordt met de paplepel ingegoten of moet ik zeggen dat het bij de speen begint? Ook een beste trouwens, maar als kinderen ( grote mensen net zo goed) niks anders meekrijgen dan: twijfelende ouders, leerkrachten, buren, burgers en buitenlui, als zelfs de formatie niet lukt omdat: men daar niet wil dat: Jantje met Pietje gaat regeren, hoe zouden we dan van pesten af kunnen komen als de mensen die het meest in het openbaar zijn, de mensen die ons land vertegenwoordigen, de mensen die nu nog steeds DE-missionair zijn, als die mensen geen goed voorbeeld geven, hoe kun je dan in vredesnaam verwachten dat de rest van de bevolking dat wel doet?

Geef het goede voorbeeld en het zal gevolgd worden, tenminste dat wil ik graag aannemen, echter: we wachten af, de grote vakantie komt eraan en geloof me, na de vakantie staat er op de rol: anti- pest campagne starten!

... Te kort door de bocht? ...

Schrijver: An Terlouw, 22 juni 2021


Geplaatst in de categorie: pesten

2.5 met 2 stemmen 122Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)