Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Met zijn allen een Booster-prik halen

De vaccinatie-locatie in Waalwijk is merkwaardig gesitueerd op een fabrieksterrein te midden van panden die geen schoonheidsprijs verdienen. Een snelle witte auto van de Regiotaxi met zorgzame grijsharige chauffeur, gekleed in corduroy, heeft me hier gebracht. Het boosteren is begonnen en vele dames en heren hebben de weg weten te vinden naar de immense hal, die eerder ongetwijfeld bestemd is geweest voor andersoortige doeleinden en die ik van vorige gelegenheden ken.
Hoe zorgzaam kan men zijn? (In Nederland?). In de hal die lijkt op een fabriekshal schijnen grote posters van de GGD de ultieme gezondheid te beloven en te propageren die nu is weggelegd voor velen en wereldwijd worden inderdaad momenteel massaal de armen ontbloot om de naald van de injectie toe te laten, zo ook in Waalwijk.

Als ik weer wacht op de taxi ten behoeve van de terugreis, vertoevend in de koude wind van januari, heb ik uitzicht op een rij bomen aan de horizon die een landelijk terrein begrenzen en ik verklaar aan een dame in helgele kledij met de tekst "Security" op de rug: "Ik ben blij met het booster-shot. Je moet naar een dodelijke ziekte niet willen solliciteren..."

Schrijver: I.Broeckx
4 januari 2022


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.0 met 1 stemmen 43Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)