Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Boem is HO!

Het heeft even geduurd, maar ik ben weer op aarde beland.
Na een paar weken in een Robbie-roes te hebben geleefd, is daar abrupt een einde aan gekomen. Het moest er natuurlijk ook wel een keer van komen. Zo’n crush kan niet blijven duren, toch zeker niet als je al getrouwd bent en een relatief mooi leven leidt.

Het ging ook allemaal veel te goed. In Brussel was alles al perfect gegaan. De weg er naartoe zonder problemen, gratis kunnen parkeren op 200 meter afstand van het stadion, droog gezeten terwijl het pijpenstelen regende, een spetterende show gezien en na afloop zonder problemen Brussel uit kunnen rijden om vervolgens na één uur en een kwartier weer thuis te staan. Perfecter kan gewoon niet. Een heerlijke gebeurtenis om dagenlang over te kunnen zwijmelen, en dat deed ik dan ook.

Maar ik wilde meer. En meer willen, is meestal vragen om problemen. Ik zou het mezelf echter nooit hebben vergeven als het me niet gelukt was om bij het concert in Amsterdam te geraken. Kaartjes kopen vlak voor een optreden, betekent flink in de buidel moeten tasten, maar dat had ik er graag voor over.

Toen bleek het lot echter genoeg te hebben van mijn gepuber en gezwijmel en haalde me van het een op het andere moment uit mijn roes. BOEM! Angstig keek ik achterom. En jawel hoor, ik had mijn auto netjes geparkeerd op een parking bij de Arena….op een lantaarnpaal wel te verstaan. Van de schrik bijgekomen en na de schade te hebben opgenomen, nam ik mezelf voor mijn avond hier niet door te laten verpesten.

Dit lukte me aardig. Robbies optreden was namelijk nog beter dan dat van vorige week. Het feit dat ik dit keer maar op 30 meter afstand van hem stond, kan aan dat gevoel hebben meegewerkt. Een avond om opnieuw dagenlang pubergedrag voor te vertonen. Echter in verband met mijn accidentje was het na het concert direct gedaan met mijn Robbie-verslaving en kwam ik weer met beide beentjes op de grond.

Of het allemaal de moeite waard is geweest, hangt een beetje af van mijn schadepostje. Dat ik van het optreden heb genoten is in ieder geval een feit. En dat nemen ze me niet meer af.

Schrijver: Wendy77, 25 juni 2006


Geplaatst in de categorie: muziek

2.0 met 2 stemmen 1.169Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)