Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Vakantieliefde

Het was liefde op het eerste gezicht, vele jaren terug. Ik was nog een kind, maar al die tijd ben ik stapelgek op hem gebleven. Ieder jaar zie ik hem wel een paar keer voorbij komen. Helaas vallen onze vakanties niet zo heel vaak samen. Hij is wat dat betreft niet te peilen en komt als het hem uitkomt. Vaak is hij al weer weg als mijn vakantie begint of hij komt pas als ik al terug aan het werk ben. Ik probeer dan wel altijd zo veel mogelijk blikken van hem om te vangen na werktijd of snel even tussen de middag, maar dat geeft meestal weinig voldoening.

Dit jaar was hij er al een week voordat ik vakantie had en in die tijd zag ik hem soms snel nog even in de avonduren. Ik kon niet wachten totdat ik hem hele dagen zou zien, er is namelijk niemand die me zo goed kan laten voelen als hij. Hij geeft me heerlijke kriebels en hopen energie. Hij kan me laten stralen, me laten blozen en me zelfvertrouwen geven. Hij verveelt me werkelijk nooit. Hij is gewoon de perfecte vakantieliefde. Mijn man weet ervan. Hij weet dat hij in deze periode op de tweede plaats komt.

De eerste twee weken van mijn vakantie hebben mijn grote liefde en ik elkaar gezien van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Ik denk dat het dateert van mijn zestiende dat we zolang zijn samen geweest. Slapen vond ik zonde van mijn tijd. Hoe meer ik hem kon zien, hoe beter. Iedere kans op aanraking heb ik dan ook genomen. Zijn warme handen op mijn lijf deden me sidderen, vooral omdat ik wist dat hij maar even kon blijven. Genieten deed ik, zolang het duurde.

Na twee weken moest hij weer gaan. Hij doet het meestal stilletjes. Steeds wat minder, zodat de klap niet ineens komt. Ik weet dat ik hem weer vreselijk ga missen en dat ik nu alweer uitkijk naar volgende zomer. Hij is als een drug voor mij, een obsessie, zeg maar gerust een verslaving. Ik kan het niet verbergen, al zou ik het willen.

Ieder heeft zo zijn zwakke plek en verliefd zijn op de zon is die van mij. Gelukkig kan mijn man hier prima mee leven.

Schrijver: wendy77, 9 augustus 2006


Geplaatst in de categorie: vakantie

3.5 met 2 stemmen 884Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)