Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Wie ik ben

Mijn naam is Nathalie, niet zo piep meer maar ook nog niet verbannen naar de geraniums. Anders gezegd, naast de bikinilijn heeft sinds enige tijd ook mijn bovenlip behoefte aan ontharing, de dames onder de lezers herkennen dit waarschijnlijk wel. Ik heb al heel wat strijd moeten leveren in mijn leven, mijn echtgenoot was te mooi voor mij alleen. Een jaar geleden zijn we "als vrienden" uit elkaar gegaan, ik heb hem daarna nooit meer gezien. Ik besef dat ik, voor een eerste kennismaking, eigenlijk een beetje te openhartig ben. Maar ja, zo zit ik nu eenmaal in elkaar, impulsief, niet bang om mij bloot te geven.

Een paar weken terug kwam ik een geweldig leuke man tegen. Alsof het zo moest zijn, ik hing aan de bar met een wijntje en hij kwam bestellen, was met een vriend aan het biljarten. Ik dacht eerst dat hij homo was, per slot van rekening zat ik in een ballentent, wilde alleen maar een drankje in vergetelheid, wel zo gezellig. Niet dus, hij was meegekomen voor het spelletje, had schijt aan de omgeving. Hij vroeg de barman om een cola light en een ijsbeertje. En dat wekte mijn belangstelling, wat zou een ijsbeertje zijn, ik vroeg mij dat af.

Hij schrijft "stukkies" op deze site, de volgende dag heb ik een fles Beerenburg gekocht, ik wil hem voorlopig niet kwijt. Gisteren heb ik deze ontmoeting gedicht, mijn eersteling, en ingezonden. Men vond het slechts een hartenkreet. Hij zei dat ik niet moest zeuren, blij behoorde te zijn dat mijn eerste stukkie direct geplaatst werd. Uiteindelijk gaf ik hem ijskoud gelijk, en z'n favoriete drankje.

Schrijver: Nathalie Mahlstrohm, 16 augustus 2006


Geplaatst in de categorie: individu

3.7 met 10 stemmen 723Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)