Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Ik word wakker.

Ik word wakker. Het eerste waar mijn oogspieren heen willen is de gevulde plek naast mij. Ik kijk, ik voel iets in m'n buik. Een drukkend gevoel, onaangenaam… Mijn hersenen ontvangen te weinig zuurstof erdoor, en ik zucht diep om de ontbrekende hoeveelheid aan te vullen. Ik draai me op m'n zij. Je hebt je ogen dicht. Je glimlacht. Slaap je of niet? Kruip dichter naar je toe, maar niet te dicht met m'n hoofd bij het jouwe, om je niet wakker te maken met m'n gezucht.

Shit! Je beweegt… Doet je ogen open, kijkt me aan, glimlacht en sluit je ogen weer. Weer dat gevoel in mn buik. Alsof mijn lichaam de liefde ook wil voelen. Zo'n intens gevoel als de liefde, zucht… Sorry? Wat zei je? Oh.. Je praat in je slaap. Draai me weer op mijn rug. Ik voel de glimlach op mijn gezicht. Ik ben blij, maar ook zo bang. Zo bang dat je me vroeg of laat verlaat. Ik probeer mijn gevoelens soms in te houden voor je. Probeer te denken dat jij hetzelfde voor mij voelt, maar die gedachte treedt niet binnen in deze complexe wereld die mijn bewustzijn heet. Ik hoop dat, bedoel ik.

Maar weet dat ik dat niet van je kan verlangen. Weet wel dat je ook blij met mij bent. Ben gewoon apart. Draai me weer naar je toe. Doe een poging mijn stembanden in trilling te brengen, maar het enige wat trilt ben jij. Heb je het koud lieverd? Kom maar… Je draait je om. Ik leg mijn hoofd zachtjes in je nek en sla mijn armen om je heen. Lig je wel lekker? Ja? Mooi…

Schrijver: Sander S, 9 januari 2007


Geplaatst in de categorie: liefde

4.3 met 12 stemmen 825Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Eva Mensch
Datum:
10 januari 2007
Zo herkenbaar!
Samen zijn en soms haast niet te geloven

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)