Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Een mooie droom

Vannacht had ik een droom. Niet zomaar een droom maar een heel bijzondere droom. Ik liep in ruig gezelschap met een grote rugzak op mijn rug over een groot plein met veel kroegjes, disco's etc. We gingen kroeg in, kroeg uit, disco in, disco uit. En we dronken overal veel te veel. Maar ik werd niet dronken. Op een gegeven moment werd ik opgetild door een grote hand en even later neergezet aan de rand van een groot zwembad, een prachtig zwembad. Maar ik kon niet gaan zwemmen want er zat wat belangrijks in die rugzak. Maar wat erin zat wist ik niet en ik kon er ook niet bij. Bij het zwembad kwamen steds meer mensen, ook allerlei relschoppers. Er ontstonden grote vechtpartijen, met messentrekkers enzovoorts. Het was één grote bende. Toen wou iemand mijn rugzak afpakken, maar die moest ik beschermen! Ik rende en rende en plotseling kwam ik een helicopter tegen, iemand greep mijn hand en ik sprong erin. Toen ik ging zitten deed ik mijn rugzak af en vroeg aan een medepassagier of hij erin wou kijken. Hij zei: "dat mag je alleen zelf doen". Dus met trillende handen maakte ik mijn rugzak open en...

Eerst hoorde ik heel zacht gepruttel, ik haalde'het' eruit en het bleek mijn zoon te zijn! Toen hoorde ik gelach, ik haalde 'het andere'er ook uit en tot mijn grote verbazing was het mijn man!

Dus zodoende weet ik dat waar ik ook ben, mijn geliefden nooit ver weg zijn en altijd in mijn 'rugzak'oftewel hart bevinden. Een prachtiger droom heb ik nooit gehad.

Schrijver: Jo, 21 februari 2007


Geplaatst in de categorie: liefde

1.8 met 17 stemmen 1.314Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)