Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Jelena

Vanuit de woonkamer klinkt het geluid van de muziek, die je bent vergeten uit te zetten. Kan ook opzet zijn geweest want het klinkt als bewust gekozen muziek. Bewust gekozen voor dit moment: Die muziek klinkt zachtjes op de achtergrond terwijl je naast me op de rand van het bed gaat zitten en je haren los gooit: Je bent een genot om te zien, te horen, te ruiken en te voelen. Ik ben vreselijk verliefd op je...
Je zet de wekker op half elf, geen moment te vroeg zou ik zeggen. Want het is inmiddels voorbij vieren en buiten hoor ik de eerste vogels alweer hun zanglessen starten. Een uurtje verder en de zon komt weer op.
Je hijst de deken omhoog en legt je benen eronder, waarna je me verkennend aankijkt. Het is muisstil, enkel die muziek. Enkel in de verte wat gefluit van vogels, én die muziek die op de achtergrond het gevoel in mij ondersteuning geeft: romantiek, maar op een moderne manier. Ik kende je tot voor kort alleen maar van de internet messenger en nu heb ik je ontmoet. Dit is onze eerste avond en het voelt nu al als onmetelijk vertrouwd. Het klikt zo intens dat ik me voel alsof ik van gisteren op vandaag in een compleet andere wereld ben gestapt.
En jij ligt daar. Je kijkt me aan, ik kijk jou aan... Die muziek, het maakt het nog intenser. Net als bij een gedicht: het geeft de woorden wat meer kracht, maakt het gevoel sterker. We kijken elkaar aan, voelen het allebei. Ik zie het in je ogen.
Je ligt hier, direct naast me, en je leunt op je schouder... terwijl je me zo aankijkt. Ik leun met mijn rug op de rugleuning van het bed en kijk net zo verkennend terug. Je blik verraad niets, maar ik weet wat je voelt. Ik weet wat je met die ogen bedoeld. Het laatste beetje maanlicht dat langs het gordijntje voor het slaapkamerraampje naar binnen valt glinstert in je ogen. Ze kijken me aan alsof ze twijfelen of het echt is, wat er in deze nacht gebeurt. Is het echt waar, hebben wij elkaar vandaag gevonden? Maar je zegt nog altijd geen woord. Je geniet, zichtbaar in die blik van je. En ik geniet net zo, weet het "zwijgend elkaar aankijken" te verlengen met minuten. En die muziek speelt maar verder.
Maar plotseling zie ik de deken bewegen. Het is je hand, die ik plotseling over de mijne voel glijden. De warme aanraking verrast me. Het leidt me een moment lang af, waarin ik naar die bewegende deken kijk. Als ik weer omhoog kijk zie ik je gezicht. Je vertrekt in eerste instantie geen spier... Maar dan tóch: Langzaam verschijnt er een glimlach op je gezicht. Een glimlach die gedurende tien seconden steeds breder wordt en daarna valt je hoofd met een brede grijns achterover op het kussen. Je wendt jouw blik niet van me af, je blijft maar naar me kijken. Er komt geen woord aan te pas, al minuten niet... geen woord. Jouw hand heeft de mijne stevig vast en langzaam trek je hem naar je lichaam toe. Je beweegt mijn hand over jouw warme buik, onder je hemd door richting je borsten. En al die tijd blijven we elkaar aankijken. Je glimlach maakt langzaam weer plaats voor het gezicht zoals het voorheen was, die verkennende blik toen je in bed stapte en naast me ging liggen. Mijn hand heeft ondertussen jouw borsten bereikt.
Je neemt mijn vingers en laat ze langzaam langs je borsten glijden, nog altijd met een onveranderde blik. Maar uit het niets knipper je twee keer met je ogen, en maakt een kleine beweging met je hoofd. Het is als een teken, dat je op een erotische manier geraakt wordt door mijn spelende vingers. Hierop laat ik mijn gezicht traag richting de jouwe zakken. Je blik gaat nu op en neer tussen mijn ogen en mijn lippen. Je blik smacht, omdat je weet dat ik je binnen luttelle seconden ga zoenen. Ook ik voel het als een ontvlamming door mijn lichaam schieten.
Dan raak ik je lippen, en voorzichtig begin je mee te zoenen. Je ogen gaan dicht, je geniet en jouw handen klampen zich stevig vast aan mijn schouders... steeds steviger. Het zoenen wordt wilder en de lakens onder onze lichamen wringen zich met elke beweging verder naar de uiteinden van het bed. Je knijpt in mijn schouders en gebaart met het spreiden van je benen dat je het wil. Jij wilt het ook.
...

wordt vervolgd

-------------------------------------------

Het muziekje dat op de achtergrond speelde, maar dan in de live uitvoering:


Zie ook: http://www.youtube.com/watch?v=BKnVGHTdZA8

Schrijver: Haico, 16 sep. 2007


Geplaatst in de categorie: erotiek

3,6 met 7 stemmen 1.470Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
An
Datum:
22 sep. 2007
Email:
an.terlouwhetnet.nl
Heel andere kant van je Haico, ik ben benieuwd naar de rest.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)