Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Tennisser of Lingerie

In het kader van mijn midlifecrisis begeef ik me de laatste tijd nogal eens onder de jeugd tussen de 20 en 25. Daar maak ik direct al mijn eerste fout, want ze worden tegenwoordig liever ‘jong volwassenen’ genoemd. Whatever…. Ik persoonlijk zou een moord doen om ‘jeugd’ genoemd te worden, maar daar komen ze vanzelf wel achter als ze 10 jaar verder zijn.

Doorgaans kan ik mezelf goed staande houden tussen de…euh…jong volwassenen. Maar zo nu en dan sla ik de plank toch volledig mis. Laatst dacht ik een knappe jonge stagiair er subtiel op te wijzen dat hij zijn boxershort beter wat verder naar beneden kon trekken, omdat deze boven zijn spijkerbroek uitkwam. Hoofdschuddend kijkt hij me aan en zegt: “Dat hoort zo!” BAM…stempel op mijn hoofd. “Ouwe Doos”.

Of ik dit nog niet belachelijk genoeg vond, kom ik er een week later in een café achter dat dit ook voor meiden de mode is. Wat? Kom op zeg dames. Wij weten toch als geen ander wat de mannen aantrekkelijk vinden? Verstop die billen niet in een hobbezak! Verhul ze in een strakke spijkerbroek met een mooie string eronder. Hakjes aan de voetjes om het geheel wat beter tot zijn recht te laten komen en klaar is Klara! Een boxershort bij een vrouw kan naar mijn idee alleen maar sexy zijn als ze verder helemaal niks aan heeft. En dan nog denk ik dat de mannen hem liever uit zien als aan.

Mijn visie werd niet geheel gewaardeerd door de aanwezige dames en ik verdenk er zelfs iemand van me te hebben geweigerd op Hyves vanwege mijn mening hierover. Maar om mezelf niet helemaal naar de achterdeur te verbannen, heb ik mijn best gedaan hier wat meer over te weten te komen. Het is namelijk niet zomaar een boxer die gedragen wordt. Nee nee, alleen een Björn Borg volstaat. Terwijl ik me verbaas over het feit dat Björn Borg een lingeriemerk is, vraag ik me af of zíj wel weten dat ze een onderbroek dragen van een oude toptennisser. Of ze het weten of niet, alleen op Hyves zijn er al zeker 25 verschillende Björn Borg fanclubs te vinden….van de boxers weliswaar. Het moet niet gekker worden.

Van al dat kakelen had ik dorst gekregen en bij gebrek aan een goede wijn, bestelde ik mezelf een Breezer. Ik had het niet erger kunnen verkloten die avond. Iemand bleek medelijden met me te hebben en fluisterde in mijn oor dat dit echt niet kan. Breezers zouden voor 14-jarige meisjes zijn met zaadvragende oogjes. Oftewel de Breezer-sletjes. Kon ik beter een Smirnoff Ice nemen. Subtiel heb ik mijn drankje aan de kant geschoven en ben maar op water overgegaan.

Niet mijn beste avond van het jaar helaas. De komende weken blijf ik maar thuis en ga ik flink wat huiswerk doen. Even Googlen wat de jeugd van tegenwoordig allemaal bezighoudt, zodat ik de volgende keer op ‘niveau’ mee kan praten en geen flater sla.
Wish me luck!

Schrijver: wendy77, 20 september 2007


Geplaatst in de categorie: algemeen

2.0 met 5 stemmen 540Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Haico
Datum:
22 september 2007
Email:
haicotenbrinkehotmail.com
't Moet inderdaad niet gekker worden. Ik voel me met m'n 32 ook al knap oud doordat ik mezelf in dit verhaal wel herken, als man snap ik niet waarom een vrouw denkt aantrekkelijk gekleed te gaan in een boxershort die uit haar jeans puilt. Op het werk noemen ze me ook wel "eighties en nineties Haico", nadat ook ik door de mand viel met m'n mening over de boxer-short-vrouw.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)