Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Jelena (deel 6)

Zachtjes fluistert je stem in mijn oor: "Ik zal je niet langer in de kou laten staan". Je laat jouw handen langs m'n gezicht naar mijn schouders glijden en geeft me een zachte zoen op m’n achterhoofd, dan verlaat je de badkamer. Even later roep je... "Draai de kraan maar weer open!"

Ik draai de kraan open en het water wordt langzaam weer warm. Voorzichtig gaat het douchegordijn opzij en je glimlachende gezicht kijkt om de hoek van de muur de douchecabine in. In jouw handen houdt je twee glazen wijn vast. "Heb je die CD nu alweer opgezet?", vraag je glunderend, "Heb je een speciale band met dat nummer?". Je kijkt me met een schuin gezicht en een halve lach aan en reikt me een glas, waarna je het douchegordijn een stukje opzij schuift. Je hebt mijn ochtendjas blijkbaar ook gevonden, hebt hem zelf maar aangetrokken. 't Zal wel aardig fris zijn geweest toen je de hele tijd buiten was en enkel mijn witte hemd aan had. Je zet je glas op de vensterbank onder het raampje en buigt je hoofd achterover, waarna je jouw lange blonde haren opsteekt terwijl je vraagt: "Wat gaan we vandaag nog doen?"

Met mijn handen in mijn nek, genietend van de warme douchestraal kijk ik je aan en voel mijn bewondering voor je schoonheid zwijmelend in me omhoog komen. Je draait je om naar de spiegel, trekt de ochtendjas uit en hangt hem aan de deurklink. Je draagt nog steeds dat witte overhemd, het enige dat je nog aan hebt. "We zouden de stad in kunnen gaan", stel ik voor- "Of... we kunnen gewoon thuis blijven", antwoord jij. "Kom eens hier", vraag ik overdreven lief. Je draait je gezicht naar me om en vraagt wantrouwend: "Wat ben jij van plan, wraak vanwege mijn wijndoop?", waarop je geniepig giechelt. "Nee hoor", antwoord ik en begin daarop mijn haren in te shamponeren. Je komt dichterbij en blijft voor me in de opening van de douchecabine staan. Je handen gaan door mijn haar, je gezicht komt dichterbij het mijne.

Staande onder de douche breekt me het zweet uit, ik begin van binnen te gloeien als een straalkachel terwijl ik naar je prachtige figuur kijk en jouw gezicht dat zich waarneembaar in extase richting het mijne begeeft… heel langzaam. Ik neem je handen en kijk naar het silhouet van je lichaam. Het zonlicht schijnt fel door het badkamerraampje achter je, waardoor ik dwars door je witte hemd heen kijk. Het is alsof ik je lichaam bekijk door een beslagen raam. Je lichaam… het komt langzaam dichterbij. Je stapt in de douchecabine en we zoenen. We zoenen intens, het vuur in ons wakkert opnieuw volledig aan en mijn hart begint te kloppen als een stoommachine. Ik voel de slagen door mijn hele lichaam, terwijl je tong diep in mijn mond begint te graven van de erotische hunkering… naar meer. Ik open m’n ogen en even stop je met zoenen. We kijken elkaar een paar seconden lang aan, houden elkaar in de greep met onze blik die als verijst seconden lang in elkaars ogen verankerd blijft. Je komt nog dichterbij en de eerste douchestralen maken je hemd nat, waardoor stukjes van het onderliggende terrein zichtbaar worden. Ik kijk ernaar en de adrenaline begint terstond richting kookpunt te borrelen. De douchestraal maakt je langzaam van beneden naar boven steeds verder nat, maar voordat het je borsten bereikt draai je je om. Ik schuif je kraag een stukje opzij, zodat ik net genoeg ruimte heb om je hals te zoenen en plof mijn lippen in zinnelijke vervoering erin neer. Je handen grijpen de mijne en leggen ze op je borsten, die zich nog altijd achter een droog stukje hemd bevinden. Maar langzaam duw je me met je lichaam verder achteruit, verder onder de douchestraal. Langzaam wordt je rug nat. Je buigt een stukje naar voren en laat daarbij m’n handen los. Je beweegt je armen naar achteren en legt je handen op mijn billen, waarna je me naar je toe duwt.
...

Wordt vervolgd

Schrijver: Haico, 28 sep. 2007


Geplaatst in de categorie: erotiek

2,3 met 6 stemmen 1.512Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
dick
Datum:
11 okt. 2007
heel mooi gemaakt
ik wacht op het volgende deel

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)