Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Jelena (deel 7)

In zinnelijke vervoering dring ik bij je binnen. Diep in me brand ik vol hunkering naar je Goddelijke lichaam. Sensueel ritmisch beweeg je jouw lichaam en kreun je zachtjes voor je heen. Al snel ga je een versnelling hoger en vult de badkamer met je geile kreunende stem. Ik druk je lichaam tegen me aan, je achterhoofd duwt in mijn wang waarop ik je oor zoen en compleet van de wereld raak van de buitenzinnige opwinding die je in me los maakt. Je hoofd hangt achterover op mijn borst, terwijl je m'n handen op je borsten duwt. Ik kijk over je schouder naar je prachtige borsten achter het witte hemd, dat als een glazig wit gordijn aan je lichaam kleeft. Je figuur is zo waanzinnig mooi, je stem klinkt zo ontzettend hoogerotisch, je bent de absolute vrouw van m'n dromen. Geen vrouw kan dit gevoel in me losmaken, zoals jij het doet. Je bent het mooiste wat me in mijn leven kan overkomen. Ik voel dat ik aangekomen ben in een veilige haven, in een paradijs door jou geschapen.
Je prachtige lichaam is verpakt in een doorschijnend nat wit hemd, terwijl het water langs je gezicht over je lichaam stroomt. Je mond hangt half open van genot, je ogen zijn gesloten en je knijpt de oogleden af en toe van puur erotisch genot krachtig op elkaar. En opnieuw weten we als getimed samen een enorm hoogtepunt te bereiken waarbij alle krachten uit onze lichamen vloeien waarna je zwetend en steunend haast flauw in mijn armen valt.

Kort daarna draai ik de douchekraan dicht en pak een handdoek van het rek om je af te drogen. Je grote blauwe ogen kijken me verliefd en verleidelijk aan. "Droog jij je zelf nu maar even af, dan ga ik even een Senseootje voor ons maken" zeg je met een glimlachend gezicht. De pure liefde en stralende vrolijkheid schijnt uit je ogen. Je trekt de ochtendjas weer aan en verlaat de badkamer. Ik hoor hoe je in de slaapkamer een ander muziekje opzet, opnieuw een nummer van die CD die de hele nacht en het gros van deze ochtend al liep. Het is muziek die ons ondertussen verbindt: zoals mensen dat hebben, een gemeenschappelijk nummer waarbij ze aan elkaar herinnerd worden. Deze muziek zal me mijn leven lang aan jou herinneren.

Terwijl ik me sta af te drogen hoor ik hoe je de muziek vol open draait. De subwoofer brengt zelfs de oude badkamerdeur in zijn sponningen tot trillen. Ik lach even en denk: heerlijk, dit: Ook op het gebied van muzieksmaak zijn we het helemaal met elkaar eens. Het moet muziek zijn met veel gevoelige electronische gitaarsnaren en een vette trage bass ergens ver op de achtergrond.
Ik grijp een t-shirt en verlaat de badkamer om een kijkje te nemen in de keuken... ben echt aan een lekker bakje koffie toe, gezellig met jou op de bank na een prachtige nacht en een net zo geweldige ochtend. Je staat daar in je cremekleurige ochtendjas voor het kleine aanrechtje met je rug naar me toe en zet net de gevulde kopjes met een klein schaaltje met wat spritsen erop erbij op een klein dienblad. Het is een kleinigheidje om het te doen, maar je doet het met zoveel liefde: Ik merk gewoon dat je er enorm van geniet dat je eindelijk weer eens verliefd bent en dit soort dingetjes voor twee personen kunt doen. Je hart is van puur goud, het maakt me enorm gelukkig met je samen te zijn.
Je neemt het dienblad, draait je om en ziet me staan, waarop je grote ogen opnieuw beginnen te glunderen en je mondhoeken zich in een glimlach buigen. "Lekkerrr", zeg ik met een knipoog: mijn blik glijdend langs je lichaam en vervolgens op de geurende, donkere koffie en de spritsen, "Je maakt m'n leven tot een verwennerij, maar vooral door wie je bent, lieve schat". "Neem jij even de suiker en de melk mee?", vraag je lieflijk. "Jij het mijne trouwens ook, lief" fluister je terwijl je langs me op loopt richting woonkamer. Onderweg zet je de muziek in de slaapkamer op een wat gangbaardere geluidssterkte en zet een raam open, waardoor de geluiden van de ondertussen drukker geworden winkelstraat aan de voorkant van het huis zich met de nu zachter staande muziek mengen...

wordt vervolgd

----------------------------
zie ook: www.duodichters.com

Schrijver: Haico, 16 okt. 2007


Geplaatst in de categorie: erotiek

2,5 met 8 stemmen 1.675Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)