Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Grens

Er zijn mensen die geen grenzen kennen, artsen en smokkelaars bijvoorbeeld. Of die grenzen opzoeken, het uiterste in zichzelf verkennen, hoever kun je gaan.

Ooit is een meiske uit donker Afrika naar Duitsland gekomen, gevlucht loochende zij haar naam. Nederland was nog toleranter, de PvdA nam haar op in de gelederen, multikul en policolor een aanwinst van jewelste. Maar ze moest zich, politiek gezien, wel gedeisd houden. Dat zinde haar niet en sloeg om als een blad in de wind, de VVD verwelkomde haar als een vrind. Totdat ze Theo tegen kwam, een tegendraadse recalcitrant, het resultaat was eigenlijk niet te filmen. Politiek vervolgens correct weggewerkt, ga maar ergens in Amerika denktanken. En dan komt ze terug, de bushbush is het toch niet, Nederland kotst haar inmiddels uit, Frankrijk slaat een slag maar mist de plank.

Ayaan is te ver gegaan, overschrijdend een spotlight op zichzelf gericht, voor mij is ze niet meer dan een mediageile aandachttrekster. Ik moet wel toegeven dat ze zich goed verkoopt. Ze staat niet op mijn boodschappenlijst.

Schrijver: molefiets, 12 februari 2008


Geplaatst in de categorie: politiek

0.8 met 8 stemmen 862Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Frederik
Datum:
20 februari 2008
Email:
roelofhotmail.com
Daarom zeiken wij u af :-)
Naam:
zurezult
Datum:
13 februari 2008
Golddiggers moeten afgezeken worden, punt.
Naam:
Frederik
Datum:
13 februari 2008
Email:
roelofhotmail.com
Weer dat zure gemopper.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)