Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Ilse toch!

Het was een warme middag.
De oude man die ze moest verzorgen had ze net voor een uurtje naar bed gebracht.
Poeh, wat warm. Ze zette een zonnestoel buiten. Ach, niemand zou haar zien.
Ze trok eerst haar blouse uit, toen haar rokje. Wauw, wat was dat lekker, die zon. Ze kreeg er erotische gevoelens van.
Langzaam liet ze haar beha onder haar tepeltjes zakken. Die sprongen omhoog als bevrijde muizen uit een kooitje. Wat zagen ze er lief uit!

Ernaast achter de schutting werkte een tuinman. Dat wist Ilse niet. De tuinman was nogal een precies mannetje en zag plots een gaatje in de schutting.
Hij keek erdoor en zag als door een verrekijker precies twee rose topjes van twee bergjes, want Ilse had nu het hele behaatje uitgedaan.
Zonder dat ie er wat aan kon doen, schoot zijn mannelijkheid omhoog!
"Z'n sexy privébeeld zag je niet iedere dag in alle tuinen.
Wat een mooie meid is dat" zo dacht ie. En hij wreef even langs zijn broek.

Ilse, zich nergens van bewust, trok de stoute schoenen aan en dacht: "Ik heb toch zeker nog een uurtje en lig hier vrij". Ze wou graag helemaal bruin worden en trok ook haar slipje uit. Achter de schutting hield de tuinman zijn adem in en keek vol hitsige belangstelling toe! Inmiddels had hij zijn broek opengemaakt en hield zijn hand om zijn "zwaard" langzaam bewegend.

Ilse vond die zon wel opwindend en spreidde haar benen. Haar hand gleed naar beneden en bewoog over haar pretknopje. Ze werd knap vochtig. De andere hand gleed over haar borst en kneep zachtjes in haar tepel. O, wat voelde dat heerlijk! Ze ging sneller en sneller. Haar heupen bewogen wild. Ze kon haar kreten van genot niet meer onderdrukken. En tegelijk met haar kwam de tuinman klaar! Ook hij hijgde en kreet het uit.

Ze schrok, wat was dat nou voor geluid? Dat was toch niet enkel van haar alleen?
Ze griste een handdoek van de stoel, trok hem om zich heen, ging op een krukje staan en gluurde over de schutting. De tuinman had zich van schrik plat op de grond laten vallen en zij keek gelukkig net over hem heen omdat ze er niet helemaal bij kon! Zijn redding! Wauw, zo kreeg hij misschien nog eens een kans als hij in deze tuin moest werken.
Zij dacht waarschijnlijk dat ze het zich verbeeld had of het zelf was, dat geluid. En hij? Fluitend en vol verwachting zou ie voortaan naar zijn werk gaan op dit adres!

Schrijver: Melinda Bouwman, 6 oktober 2008


Geplaatst in de categorie: erotiek

2.4 met 14 stemmen 1.986Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)