Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Ondeugende spelletjes

Daar lag ze dan te slapen op bed. Midden op de dag! Haar tepels schenen verleidelijk door haar witte blouse. Haar rok was kort. Hij keek tegen haar slipje aan en werd gelijk opgewonden! De inkeping van haar vrouwelijkheid was duidelijk te zien. Haar lange haren lagen rond uitgespreid over het kussen. Ze had haar mond iets open. Hij kreeg ondeugende plannetjes.

Zacht ging hij naast haar liggen op het bed en maakte voorzichtig twee knoopjes van haar blouse open. Zodoende had hij vrij uitzicht op haar prachtige tepels.
Precies van die mooie waar ie zo van hield; niet te groot en bruinroze met een zachte iets dikke rand rond het knopje. Oh, zijn mannelijkheid groeide en groeide en zat erg klem in zijn broek.

Hij rolde van het bed, bevrijdde zichzelf door zijn rits open te maken en zocht in het ladenkastje naar een schaar. Weer knielde hij voorzichtig, om haar niet wakker te maken, naast haar, schoof haar rok iets op en knipte de zijkanten van het broekje los. Sloeg het frontje naar beneden en bekeek haar. Allemachtig; zijn bloed stroomde wild en hitsig door zijn aderen; hij bewoog zijn hand over zijn degen, waarmee ie haar straks prikken zou. Toen knielde hij weer naast haar en likte eerst over haar tepels; ze zuchtte verheerlijkt en spreidde haar benen iets. Snel liet ie zijn tong over haar heerlijke vrouwelijke spleetje gaan en kwam bijna klaar. Hij kon zich nog net inhouden. Zij gromde en kromde haar onderlijf in wellust. Voorzichtig schoof hij in haar. Haar wimpers bewogen iets. Wild werd ie van deze lekkere meid; gaf een stoot en rukte haar de blouse van het lijf. Haar borsten sprongen vol naar hem toe. Godsamme, een wilde drift beving hem en zij keek door haar oogharen naar hem en bewoog mee. Hij trok zich uit haar terug, het ging hem te snel. Hij wilde dit lekkere wijf flink te grazen nemen en begon uitvoerig haar clitoris te masseren met zijn tong. Nu werd zij gek van wildheid en wist niet meer waar ze het zoeken moest. Ze kronkelde hijgend en kreunend door het bed.

Met een indianengehuil kwam ze klaar en trok hem op zich; "Kom, kom snel, ik wil je ook nog in me voelen." Hij dook onbeheerst in haar en zij kuste hem met haar onderlipjes, keer op keer, onverzadigbaar, nu gaf hij ook een wolvengehuil ten gehore en zij kwam hijgend nog een keer.

Schrijver: Melinda Bouwman, 12 oktober 2008


Geplaatst in de categorie: erotiek

1.8 met 107 stemmen 18.996Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Melinda
Datum:
14 december 2008
Bedankt!
Naam:
Annejan Kuperus
Datum:
13 december 2008
Email:
ajkuperushotmail.com
Jij boeit en fascineert in jouw verhalen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)