Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Te koop, wiegje, weinig gebruikt

We kregen hem als kado voor ons trouwen, want iedereen wist hoe graag wij een kindje wilden.
En God weet dat we geprobeerd hebben er een te krijgen: nadat het niet lukte en de dokter ons eindelijk volledig liet onderzoeken in het ziekenhuis hebben we ons jarenlang van kruidenvrouwtje naar fertiliteitskliniek en vice versa gespoed, zonder resultaat.

Nadat we de moed hadden opgegeven en al bezig waren de adoptiemogelijkheden te onderzoeken gebeurde het ineens toch nog: we waren zwanger! Maar de vreugde was van korte duur: er traden allerlei complicaties op en mijn eierstokken moesten tijdens de zwangerschap worden verwijderd. Het was dus nu of nooit want een tweede kans zouden we niet krijgen.

De bevalling duurde bijna drie dagen maar was de moeite waard: een dochtertje dat bloosde van gezondheid! Althans dat dachten we... Want ze bleek een afwijking aan heur hartje te hebben die iedereen over het hoofd had gezien. Nog geen week heeft zij van het wiegje gebruik kunnen maken, toen was het voorbij... Vandaar deze advertentie, want we willen niet door de aanblik van het wiegje de rest van ons leven herinnerd worden aan onze enige en verkeken kans:

Te koop: Wiegje, weinig gebruikt.

Schrijver: Treesje, 21 okt. 2008


Geplaatst in de categorie: overig

3,9 met 10 stemmen 528Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Eva Mensch
Datum:
22 okt. 2008
Tjonge dat is diep triest, ik denk niet dat woorden kunnen troosten.

Je groeit er overheen en probeert je levensgeluk uit andere fijne zaken te halen, al was het maar een lief buurkind en zo. Of de liefde voor elkaar.
Ik ben niet hard, echt niet, ik heb zelf een tweeling verloren.
De pijn blijft dat is waar, maar de zon komt echt terug !

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)