Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Ergens in Nederland

Op de nummers 51 en 53 van de straat ergens in Nederland wonen 2 vriendinnen. Elke zaterdag gaan ze shoppen. Morgen gaan ze ook doordeweeks want bij H&M hebben ze nu te gekke truitjes voor echt-te-geef-prijzen.

Op nummer 18 woont een paar dat altijd samen met het stel van nummer 76 op vakantie gaat. Dit jaar gaan ze naar Mexico want daar zijn ze nog nooit geweest.
De man van nummer 42 staat voor de spiegel te trainen. Beetje body builden weet je wel, af en toe slikt hij er wat bij. Kan hij deze zomer weer lekker de blits maken op het strand.
Op nummer 6 woont zo’n echt gewoon gezin. Elke avond zitten ze gezellig voor de tv. Moeder en dochter kijken naar RTL Boulevard. Ach, die Albert met de laatste nieuwtjes … de tweede scheiding van... Boven kijken vader en zoon naar voetballen. Later kijken pa en ma nog wel even naar Pauw en Witteman. Die twee brengen het nieuws zo ontspannen, je kunt er nog eens bij lachen.

Op nummer 29 woont…ja wie woont er eigenlijk? Nummer 31 en 27 zien haar wel eens, een vrouw of …moeder ja, met 1 of 2 kinderen. Niemand weet het eigenlijk precies. En wie boeit dat nou? Vanavond komt Popstars op televisie. Dat is pas interessant. We gaan zeker sms-en om te zorgen dat de leukste wint.

Om de hoek komt een man gehaast aanlopen. Als ik de kinderen niet mag zien, denkt de haastige man, dan mag zij dat ook niet meer. De man van nummer 27 loopt met zijn hondje een blokje om, ziet de haastige man en vindt hem wel gek zenuwachtig doen.
Wat heeft die haastige man nou in zijn hand, je zou bijna denken …een pistool?
Als zijn hondje een plas moet doen, kijkt de man van nummer 27 nog even om.
Verrek, denkt hij, hij loopt naar onze buren.
Als de man van nummer 27 naar zijn huis terugloopt, hoort hij 3 schoten achter de ramen van nummer 29.
Hé, denkt hij, wat hebben zij de tv hard staan.


Zie ook: http://www.gmuitgevers.nl

Schrijver: George Knottnerus, 25 nov. 2008


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3,0 met 9 stemmen 260Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)