Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

droom

Als een slapende oceaan die frisheid uitademt en mij verwelkomt. Zo bekijk ik jou. Als een zwaluw die de zomer aankondigt. Een zwaluw die om zijn liefde heen vliegt.
Kom laat mij verdrinken in je liefde en sterven in je armen. Laat mij je liefhebben zoals de aarde de maan liefheeft. Laat mij er voor je zijn. Laat mij mijn liefde aan je geven. Laat mij mijn verleden met dat van jou samen vergeten. Laat het begin der tijden nu pas beginnen. Laat ons onze kinderen in reinheid baren. Jij vult mijn leven met gevoel. Gevoel dat ik nooit meer dacht in mij te hebben. Ga met mij mee in deze droom. De droom van ware liefde. De droom van heiligheid in twee. Onze droom. Die als water in een woestijn de bloemen doet ontluiken.

Ga met mij mee in deze droom. De droom van de lente waarin alle leven begint. De afsluiting van de kilte. Kom, laat mij je liefhebben zoals jij mij liefhebt. Laat mij naast je liggen. Laat mij altijd bij je zijn en nooit van je zij afwijken. Laten wij twee een zijn. Laten wij…je weet wel lieverd.

Schrijver: costa, 16 maart 2009


Geplaatst in de categorie: liefde

3.6 met 5 stemmen 265Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Els keldermans
Datum:
27 maart 2009
Email:
els_keldermanslive.nl
mooi geschreven.ik hoop dat de droom ook de werkelijkheid is.veel succes

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)