Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Verkracht...

Lina loopt zachtjes de trap af "Hey mam ik ben weg hé". Haar moeder verschijnt vanachter de hoek "Nou meisje waar ga jij naar toe?" Lina vernauwt haar ogen tot spleetjes en kijkt haar moeder aan "Ik heb je toch gezegd dat ik nog een werkstuk voor Info moest maken en dat ga ik nu samen afwerken met Gaëlle."

Even twijfelt haar moeder maar stemt dan mee in. "Om hoe laat ben je thuis?" vraagt haar moeder bezorgd. "Een uur of 12", antwoordt Lina. Haar moeder stapt weg maar roept nog na "Wees een beetje stil als je thuiskomt want je zusje slaapt dan al!" Lina glimlacht en sluit de deur achter zich.
Ze voelt de wind haar tegemoetkomen en ademt diep in. Eenmaal bij Gaëlle aangekomen belt ze een paar keer aan. Gaëlles moeder opent de deur en begroet Lina hartelijk. "Dag Lina, alles in orde?" en ze neemt Lina stevig vast. Lina wordt een beetje verlegen en antwoordt "Ja hoor mevrouw Van Looy en met u?"
"Ach kind noem me maar Brigitte en met mij ook alles in orde hoor". Opeens hoort Lina iets van de trap stommelen. "Hey Gaëlle",roept ze al lachend.
Met een grijns op het gezicht komt ze in de deur staan en geeft Lina een kus.
"Nou ik ga terug naar binnen en amuseer jullie", antwoordt Gaëlles moeder.
"Daaaaag Brigitte".
Gaëlle sluit de deur.
"Wat heb je tegen je ouders gezegd?",vraagt Gaëlle nieuwsgierig.
"Dat we nog een werkstuk van Info moesten afwerken".
Ze lopen samen langs de nauwe,enge straten en stoppen dan bij een huisje.
"Weet je zeker dat het hier is?", vraagt Gaëlle minachtend.
Lina kijkt haar aan en zegt: "Binnenin ziet het er heus wel veel leuker uit."
Ze nemen elkaars hand vast en kloppen op de deur.
Een knappe jongen opent de deur. "Hey Lina", schreeuwt hij en omhelst haar.
Lina kijkt hem aan en zegt "Nog steeds niet veranderd" en geeft hem een kus op z'n mond. "Nick,dit is m'n vriendin Gaëlle en Gaëlle dit is m'n vriend Nick".
Nick steekt z'n hand uit en Gaëlle schudt z'n hand.
"Nou wij doen wel iets anders hoor", zegt Lina tegen Nick.
Nick buigt zich voorover en geeft Gaëlle een kus op de wang.
"Das beter", antwoordt Lina lachend en stapt binnen. Ze trekt Gaëlle met zich mee.

Ze komen in een kamer waar nog andere meisjes en jongens zitten. "Hey allemaal!!", roept Lina opgewonden en stelt Gaëlle aan iedereen voor. Het valt Lina op dat er een jongen steeds maar naar Gaëlle zit te staren en haar van onder tot boven bekijkt. Lina gaat naar Gaëlle toe en fluistert in haar oor: "Kijk, die ene jongen daar, Kevin, zit je de hele tijd aan te staren. Wat vind je van hem?" Gaëlle speurt rond en kijkt net in de ogen van Kevin. Hun blikken kruisen elkaar en ze kijken geen van de twee weg, tot iemand Kevin roept. Hij staart haar nog even na en verdwijnt dan in de keuken. Iets erna komt hij terug in de woonkamer en stapt op Gaëlle af. "Heb je zin om met me even naar boven te gaan?" Gaëlle kijkt gauw even naar Lina, die knikt en ze volgt hem op de trap. Hij opent een deur, stapt naar binnen en gaat op het bed zitten. Hij strekt z'n hand naar haar uit. Ze sluit de deur en komt naast hem zitten. Hij legt haar langzaam op haar rug en fluistert in haar oor: "Gaëlle ik had je al vroeger opgemerkt en ik ben direct verliefd op je geworden. Ik zie je graag, Gaëlle!".
Ze moest toegeven dat vanaf het eerste moment dat ze hem zag, al een tijdje geleden, dat ze zich enorm tot hem aangetrokken had gevoeld.

Hij streelt zachtjes haar wangen en brengt z'n mond naar de hare. Ze voelt z'n zachte lippen. Z'n tong streelt de hare en ze spelen met elkaar. Hij stopt z'n hand onder haar bloesje en wrijft over haar buik. Hij gaat steeds ietsje hoger tot hij aan haar bh komt. Geschrokken duwt ze hem weg en komt recht. Hij neemt haar keel vast en sist: "Je gaat doen wat ik je zeg, begrepen?" Haar ogen vergroten van angst. Hij duwt haar in de lakens en knoopt haar broek los. Ze wringt tegen maar het is tevergeefs, hij is te sterk. Hij knoopt z'n eigen broek los en komt op haar liggen. Tranen stromen langs haar wangen. Hij wordt steeds heviger en doet haar pijn. Ze wil zich verzetten maar het lukt niet en hij briest: "Verdomme slet, wring niet zo tegen of je gaat er spijt van krijgen!"

Gaëlle wordt onrustig en laat hem begaan want ze kan toch niet winnen. Ze laat zich verkrachten uit machteloosheid. Ongeveer 45 minuten erna komt hij van haar af en doet z'n broek terug vast. Hij komt even over haar hangen en fluistert op bedreigende toon: "Als je ooit je mond hierover durft opendoen ben je eraan, duidelijk genoeg?" Hij staart naar haar en zegt héél rustig dat ze zich moet aankleden. Hij blijft wachten tot ze is aangekleed, komt naar haar toe en neemt haar haar beet. Hij trekt eraan en houdt haar gezicht naar boven en kust haar. Z'n kus is warm en zacht. Gaëlle kan niet begrijpen hoe hij haar juist heeft kunnen verkrachten. Hij streelt zacht met zijn tong langs haar tanden en laat haar dan los. Ze huilt zachtjes en hij kijkt nog even om. "Moeten we nog eens overdoen", spot hij en begint te lachen. Dan sluit hij de deur en blijft ze er alleen achter.

Ze staat op en voelt een hevige pijn. Ze slentert naar de badkamer en veegt haar gezicht een beetje af, tot ze er weer een beetje beter uitziet. Ze gaat voorzichtig de trap af en vliegt onmiddellijk naar Lina.
"Lina, ik ga naar huis, wil je aub meegaan?" Lina kijkt haar verbaasd aan en knikt. Ze wuift nog even naar iedereen en draait zich om. Gaëlle krijgt juist Kevin in het oog, hij werpt haar een kushandje toe en grijnst spottend. Ze kijkt gauw de andere kant op. Ze ziet hoe Lina met Nick staat te tongzoenen. "Tot morgen schat" zegt ze en gaat samen met Gaëlle door. Als ze buiten zijn vraagt ze: "Gaëlle, wat is er gebeurd, je bent zo overstuur?" Gaëlle ontwijkt haar en zegt dat ze er niet wil over praten. Ze lopen langs het park en opeens begint Gaëlle zachtjes te snikken. Lina komt bezorgd voor haar staan en vraagt wat het probleem is. Gaëlle gaat op een bankje zitten en Lina komt naast haar zitten. Gaëlle vertelt met horten en stoten het hele verhaal. Lina is zo geschrokken dat ze wit wegtrekt. Lina komt even op adem en neemt de snikkende Gaëlle in haar armen. "Het spijt me zo,'t is allemaal mijn schuld" snikt Lina schuldig. "Nee niet waar, het is niet jouw schuld, durf jezelf niet de schuld te geven!" antwoordt Gaëlle. Lina kan het niet laten zich schuldig te voelen. Alles is stil en ze hoort Gaëlle ademen. Ze tilt Gaëlles gezicht op en geeft haar zacht een kus op haar mond, ze had verwacht dat Gaëlle zou wegtrekken, maar integendeel. Gaëlle sluit haar ogen en kust Lina terug. Lina kijkt op en lacht naar Gaëlle. "Dit was eigenlijk niet m'n bedoeling", verontschuldigt Lina zich. Gaëlle lacht en komt recht.
Ze kijkt Lina aan en vraagt of ze er iets mee bedoelde. Lina gaf toe dat het niets te betekenen had en dat het gewoon de emoties waren geweest.

Samen liepen ze terug naar huis en lachten de hele tijd. Gaëlle wist dat het moeilijk zou worden met Kevin altijd in de buurt want hij zat bij haar op school, maar ze wist dat ze hem zou overwinnen en het niet opnieuw zou laten gebeuren.

Schrijver: Anonieme meid, 27 oktober 2001


Geplaatst in de categorie: verdriet

2.2 met 244 stemmen 47.853Er zijn 16 reacties op deze inzending:

Naam:
*medelijdertjee*
Datum:
17 mei 2013
Weet je hoe zielig maar ja ook jouw fout
wie zegt dat je mee moest naar dat feestje
wie zegt dat je mee met kevin naar boven moest gaan
ff slim nadenken
aan de andere kant je kon het ook niet weten
ik wens je veel sterkte, okee (als het waar is)
Naam:
AnoniemxAnoniem
Datum:
11 maart 2013
Het is moeilijk te geloven dat je je na 60 minuten weer verder ging met leven.
Als het waar is respect er voor

ik wens je veel sterkte!
Naam:
Eva
Datum:
3 maart 2013
als ik zoiets mee zou maken, zou ik me vies voelen, en mezelf de schuld geven. ik zou het misschien na twee of drie weken vertellen. hoe kan je lachen het uur nadat het is gebeurd? Als je een verhaal schrijft moet je wel weten hoe het wordt verwerkt... sorry, mijn mening.
het begin is wel goed, maar zo onrealistisch dat einde.
Naam:
michel
Datum:
25 maart 2012
het klinkt misschien dom maar zeg tegen hem dat je het nog een keer wil doen en VRAAG NAAR ZIJN ADRES en BEL DE POLITIE en LAAT ZE HEM OPPAKKEN.
Naam:
yo
Datum:
4 juni 2011
Het is zielig voor dat meisje.
Naam:
Kitty
Datum:
15 april 2011
Email:
kitty.vdkhotmail.com
Hoe kan je nou zeggen dat dat niet echt is gebeurd, Jonne?

Je zegt dat iemand die verkracht wordt, dat niet na een uur al kan vertellen.. Waarom niet? Heb je het zelf dan mee gemaakt? Zoja, zal jij dat gwn anders verwerkt hebben dan dit meisje ! Zoniet, wat oordeel je dan?

Dit meisje - als het echt gebeurd is - heeft gewoon een manier gezocht en gevonden waardoor zij het het best kan verwerken ! Als het bij haar helpt, het meteen van haar af te schrijven, zou je blij moeten zijn voor haar !
Naam:
Henk
Datum:
17 december 2010
Zo'n kerel moeten ze ergens ver wegstoppen en nooit meer vrijlaten!
Naam:
eline
Datum:
15 december 2010
ik weet niet of ik moet geloven of 't echt is gebeurd maar dan nog: een super zielig verhaal.
Naam:
Betul
Datum:
5 december 2010
wat zielig
hij heeft haar verkracht!
ik wil niet zoiets meemaken!
Naam:
jonne
Datum:
27 september 2008
dit is toch geen waargebeurd verhaal?
Want in het echt kan het niet zo gaan.
Iemand die is verkracht kan niet een uur daarna al vertellen wat er net is gebeurd.
Naam:
laura
Datum:
29 november 2003
Email:
ld_zwart79hotmail.com
Moeilijk hoor, vooral als je niet weet hoe je er mee om moet gaan of het niet kan accepteren.
Je moet de woorden zoeken en dan moeten ze je strot ook nog uit..
Naam:
Maartje
Datum:
12 oktober 2003
Email:
Ik heb het verhaal heel aandachtig gelezen omdat ik ook zoiets meegemaakt heb. Dat was 2 jaar geleden en die vriendin en ik hebben het 2 maanden geleden pas verteld. We hebben het er nu nog erg moeilijk mee, vooral zij natuurlijk.
we steunen elkaar erg vaak en we hebben wel weer lol, maar helemaal vergeten en lachen 2 uur daarna: dat is wel erg snel en ongeloofwaardig... Maar het is wel 'mooi' als dat zo gegaan is.

Sterkte ermee.
Naam:
Mona
Datum:
7 maart 2003
Email:
geen
Heb het vol verbijstering gelezen meisje of wie het overkomt [GA] praten met een deskundig iemand, het lijkt nu nog een droom. Maar later krijg je er problemen mee. Ik kan het weten het is bij mij voor 51 jaar geleden en ben zwaar depressief ik heb nu pas hulp gezocht maar het is eigenlijk te laat.
Heb altijd gedacht ik kan er mee leven en heb het heel diep weggestopt, maar eens komt het tevoorschijn of je wilt of niet.
[mijn advies is zoek hulp]
Naam:
janine
Datum:
26 maart 2002
Email:
geen
ik vind het erg dat dit is gebeurd maar hoe kan je lachen na wat er is gebeurd?ik ken iemand die dit heeft meegemaakt en die lacht niet meer integendeel die is erg down.
iedereen verwerkt situaties op zijn eigen manier maar hou in de gaten dat dit nog wel een staartje kan krijgen.
Naam:
Joyce
Datum:
22 januari 2002
Email:
joyceb9hotmail.com
Maar is je vriendin er ook zo mee omgegaan als Gaëlle?
ik vind dat nogal onrealistisch, wanneer iemand dit meemaakt, kan zo'n persoon dat niet in 2 uur naast zich neerleggen en verder gaan met leven..
Naam:
Tanja
Datum:
27 oktober 2001
Email:
geen
Sorry, maar wat is er mooi aan, dan? Dat ze na een gruwlijke verkrachting fluitend weer naar huis toe gaat. Ja, was het in het echte leven ook maar zo. Nee, ik heb betere verhalen in de Tina gelezen en die zijn veel realistischer.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)