Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Antwoord van de sterren

Helder was het die avond toen ze het ijs van de autoruiten schraapte. Ze keek omhoog en zocht haar geliefde ster. Lang hoefde ze niet te zoeken, want ze werd er automatisch naartoe getrokken.

Een gloed van warmte trok door haar sterrenziel. Ze dacht aan haar geliefde sterrenwereld, waar liefde en vrede normaal waren. De zielen daar hadden elkaar lief en oordeelden of veroordeelden niet. Waarom hebben aardse zielen zich zo verlaagd? Weten ze niet meer wat liefde is?

Ze besefte dat God al Zijn kinderen een vrije wil had gegeven om een keus te maken, ofwel voor Hem, ofwel voor de wereld. "Is het dan makkelijker om voor de wereld te kiezen?", vroeg ze zich af. "Kunnen de mensen geen liefde meer geven of verdragen? Waar zijn de ware liefde en deemoed van de mens in deze egoïstische wereld?"

Ze dacht aan de wederkomst die Jezus had voorspeld. Met die gedachte stapte ze de auto in en keek nog één keer omhoog. Vlak voor haar zag ze een vallende ster. Toen wist ze dat de wederkomst nabij was. Ze dankte de vader en reed weg.

Schrijver: Deborah, 14 december 2009


Geplaatst in de categorie: religie

4.3 met 6 stemmen 201Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)