Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Kom bij de marine

Het is twee uur in de nacht. Mien werd wakker van een harde schreeuw. Het was even stil en toen hoorde ze haar vent duidelijk roepen:
''Alle hens aan dek''.
Ze stootte hem aan.
''Wat heb je Wouter met je hens aan dek.''
'' Ik droomde dat jij als eerste vrouw was bevorderd tot marine officier.

Je lag in bed toen een jonge officier naast je onder de dekens glipte. Je sliep naakt en hij begon je te betasten, vooral bij je buik. Je had een prachtig lichaam, maar een lelijk gezicht als een dracula.''
''Hoe kom je daar nou bij, idioot.''
''Je werd wakker van dat gewriemel aan je buik. Je schrok je kapot en deed het licht aan. Je zag een grote kerel naast je met dikke zoenlippen. Je probeerde die vent uit je bed te duwen en je schreeuwde moord en brand, maar hij hield je stevig vast en begon je te zoenen. Opeens zag hij je lelijke kop, een scheve neus en grote snijtanden.

''Zeg halvegare, ik heb helemaal geen lelijke harses. Jij hebt een rare muizenkop.''
''Dat weet ik Mien, maar het was maar een droom. Die vent nam meteen de benen en je kon er niet achter komen wie het geweest was. Ik droomde verder, dat je als commandant van een oorlogsschip uitgezonden werd naar de Arabische zeeën.

Naast het grote aantal mariniers waren er twintig vrouwelijke bemanningsleden aan boord, prachtige meiden met heerlijke lichamen. Iedereen verveelde zich verschrikkelijk, want de vijand liet zich niet zien. Voor het naar bed gaan liepen de vrouwen vaak alleen gekleed in een slipje of string door het waslokaal van de mannen. De jongens keken hun ogen uit en de meiden hadden de grootste lol, lekker de jongens ophitsen, want daar waren ze goed in.

Wanneer een matroos het niet kon nalaten een mokkel even op de kont te tikken, dan was zo'n griet hevig verontwaardigd en dreigde ze naar de commandant te gaan. Je moet weten, het waren allemaal gezonde jongelui en ver van huis. De hormonen gingen dus opspelen, vooral met het vrouwelijke volk erbij. Dat is niet te vermijden, het is de natuur, darling. Jij kwam het te weten, want een vrouwelijke matroos had het naar je toe gefluisterd, en je nam meteen strenge maatregelen. Iedereen aan boord was bang voor je, vooral door die gemene kop van je.''

''Zeg luilebol, houd je een beetje in, heb ik dat.''
''Het was maar een droom, lieverd, je mag er best wezen, dat weet je toch. Ik ga verder, want je hoorde van nog meer ongerechtigheden tussen de jongens en de meiden. Sommige mokkels waren er wel van gediend, dat ze gepakt werden, want ze hadden ook jeuk. Er was er één bij, die het niet nam, dat een kerel bij haar in bed kroop. Ze deed haar beklag. Toen waren de rapen gaar bij jou.

Iedereen moest op het dek verschijnen en je hield een toespraak. Je liet de jongelui weten, dat je het wel begreep, dat er toestanden zouden ontstaan, wanneer lange tijd mensen zich moesten onthouden van seks. Je vertelde ook nog, dat je had gezien, dat vrouwelijke matrozen hun tieten lieten zien aan vertrekkende Italianen. Die waren helemaal van slag geraakt, en ze liepen allemaal met grote bulten in hun broek achteruit naar de meiden te wuiven.

Je nam strenge maatregelen. Met luide stem zei je tegen de mannen: ''Ik wil als commandant geen narigheid tussen mannen en vrouwen aan boord, dus kunnen jullie straks bij de foerier een vrouwelijke opblaaspop halen. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden en wippen genoeglijk mee, ze hebben ook exotische namen. Het was een vermakelijk gezicht, toen jij een matroos een pop liet opblazen. Wat waren de jongens enthousiast en klapten in hun handen. Jij werd toegezongen als de beste commandant van de zeestrijdkrachten.''

''En de vrouwen dan, ouwe?''
''Ja, die vrouwen, ze waren zeer ontstemd, zeg maar uiterst verontwaardigd. Ze zagen het mannelijke lid verdwijnen, maar jij als commandant, had een verrassing voor ze. Ze kregen allemaal een grote vibrator op batterijen. Er ging een luid gejoel bij hun op, wat waren ze blij. Er gebeurden geen wanordelijkheden meer aan boord. Iedereen was uitermate tevreden. Jij werd zelfs bevorderd tot admiraal.

Elke avond was het heerlijk stil aan boord. Je hoorde alleen maar het kreunen van de meiden en het klaarkomen van de mannen. Eén matroos had pech, want hij was zo wild, dat hij met zijn scherpe pinknagel de bil van een pop stuk maakte. Met veel gesis stroomde de lucht eruit en de pop vloog weg door de patrijspoort naar buiten. Dat was het einde van mijn droom, darling.''
''Ga nou maar weer lekker slapen ouwe en maak mij niet weer wakker met je
''Alle hens aan dek.''

Schrijver: kees niesse, 21 jun. 2011


Geplaatst in de categorie: humor

1,0 met 2 stemmen 288Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
23 jun. 2011
Een geniale anti-reactie op de surrogaat-erotiek van tekortschietende plastic hulpmiddelen, wat enkel frustratie teweeg brengt. Ieder voor zich of ieder voor elkaar!
Naam:
Han Messie
Datum:
21 jun. 2011
Email:
hmessielive.nl
Wouter droomt heel raar. Ondanks een droom is het begrijpelijk dat Mien het moeilijk kan aanhoren. Konden opblaaspoppen maar zoveel genoegen geven!
Echte seks blijft toch altijd de voorkeur houden. Feministen vooral zulllen dit een erg mooie droom vinden om zoveel vrouwelijk personeel aan boord en om de hoge vrouwelijke officier.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)