Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Mo Slim de kapper op vakantie

Mo Slim de kapper gaat op vakantie naar Turkije om zijn familie op te zoeken. Maar vooral om eens stoom af te blazen. Hij praat dan ook uitgebreid met zijn familie over ons aller Geert. Mo Slims grootste klacht is dat Geert de mensen wel trakteert op scheldkanonnade. Om zich dan terug te trekken achter een muur van stilzwijgen.

Het wordt een wild land daar in Holland als dit zo doorgaat, en het is lam dat niemand hem tot de orde kan roepen. Daar ga je dan als hardwerkende kapper om het maar niet te hebben over al die hardwerkende eigenaren van shoarmatenten en eethuisjes. Ze willen wel dat wij hen te vreten geven, en wat is je dank: Geert Wilders die je publiekelijk voor van alles en nog wat uitmaakt.

Maar ik weet er wat op zegt Mo Slim, wij gaan staken net zolang totdat de activiteiten van Geert zijn lamgelegd.

Bovendien maak ik in heel Nederland bekend dat ik wel vijf keer per dag op mijn knieën ga. Maar alleen voor Allah en niet voor Geert. Want Allah is groot en Geert is klein en dat is hoe de dingen geregeld zijn!

Schrijver: Boomvader Ruerd, 19 november 2011


Geplaatst in de categorie: humor

0.6 met 5 stemmen 138Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Han Messie
Datum:
20 november 2011
Email:
hmessielive.nl
Harde, juiste en treffende woorden. Ik hoop dat die bewuste Geert ook jouw verhaal eens zal lezen en het goed tot zich laat doordringen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)