Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Baywatch

Mooi zijn we allemaal, gebruind en zo jong dat het vel nog strak om het lijf zit. Schaamteloos paradeer ik rond in een bikini, wetend dat er naar me gekeken word. Om me heen stoere mannen en vrouwen a la Baywatch, een prachtige soap over een reddingsbrigade op een één of ander exotisch strand. Het hele jaar kijken we er naar en dromen we er van, ik beleef het deze zomer in Schoorl.

Stoer ben ik niet en ook geen hele goede zwemster. Ik heb wel sjans, van Wilfred. Hij vindt me leuk en sleept me mee in Baywatch. Elke dag fietsen we ’s ochtends door de duinen richting strand. Om het gebouw van de reddingsbrigade is een stuk strand afgezet, waar we voldoende ruimte hebben om ongestoord te zonnen. Ondanks de ruimte liggen we vlak naast elkaar. We kijken naar elkaar en af en toe legt hij zijn hand op mijn rug.

Vrijwilliger bij de reddingsbrigade ben je niet zomaar, er moet ook gewerkt worden. Dan lig ik alleen, voel de zon op mijn huid, hoor alleen maar het geruis van de zee en het geschreeuw van de meeuwen. Door mijn wimpers zie ik alleen maar Wilfred, de rest van de mensen is verdwenen en ik droom weg. ´Volwassen wil ik zijn, met Wilfred. Een hand op mijn rug is niet genoeg, ik wil meer!´

Waar ik alleen maar van durfde te dromen, gebeurt op een dag echt. Na een braderie fietsen we niet naar de camping, wij gaan naar het strand. Het fietspad door de duinen is niet verlicht, onze fietsen niet goed onderhouden, we lopen vaak een stukje omdat we niet kunnen zien waar we fietsen. Romantisch is het wel met al die sterren.
In de zee lijken net zo veel sterren te schijnen als in de hemel. Wilfred vertelt dat het lichtgevende algen zijn. Ik volg hem de zee in, wil samen met hem schijnen. Het gaat gebeuren.
Hij ziet er prachtig uit met al die glittertjes op zijn lijf en zelf voel ik me stralend, het water is wel erg koud. Hand in hand lopen we naar het strand en zoeken de warmte van het zand. Wat onwennig zitten we naast elkaar, ineens verlegen. Zijn hand legt hij in mijn nek, zijn gezicht komt dichterbij,mijn hele lijf giert, ik krijg geen lucht en wil het NU! Een zoen!

Onze lippen raken elkaar.

En weg is de spanning. We fietsen nog wel hand in hand terug naar de camping. De rest van de vakantie is het alleen tafeltennis dat ons bindt.

Na zes weken zon, zee en strand is het heerlijk om thuis te zijn. Een gewoon bed, niet meer met de hand kleren wassen, een afwasmachine en lekker weer televisie kijken. Baywatch.

Schrijver: ellis van atten
Inzender: @EVATAALzaandam, 1 jul. 2012


Geplaatst in de categorie: vakantie

3,2 met 4 stemmen 195Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
mobar
Datum:
1 jul. 2012
Heerlijk zomers geschreven, met leuke details.
Naam:
Han Messie
Datum:
1 jul. 2012
Email:
hmessielive.nl
Een romantisch en leuk verhaal. Liefde wordt geopenbaard in een heldere sterrennacht bij zee. Des te mooier is die liefde omdat er juist geen grootse gebeurtenissen mee gepaard gaan.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)