Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Ze hadden elkaar intens lief

Greet is gescheiden van haar man. Hij dronk teveel en was vaak beschonken en sloeg haar. Kinderen waren uit het huwelijk niet geboren. Ze is pas dertig en kwam uit een eenvoudig milieu. Greet was zachtaardig van karakter en altijd bereid te helpen als je het moeilijk had. Helaas werd daar ook wel eens misbruik van gemaakt. Zeven jaar was ze toen haar moeder overleed. Haar vader die al gescheiden was van haar moeder leefde met een andere vrouw en bemoeide zich niet met zijn dochter, die in een weeshuis was ondergebracht. Toen ze tien jaar was kreeg ze te horen van de directeur, dat haar vader was overleden. Het deed haar niks en ze had ook niets geërfd van hem.

Toen ze meerderjarig was en het weeshuis al geruime tijd had verlaten kon ze intrek nemen bij een hospita, een Indische vrouw. Ze beschikte over een ruime kamer met balkon en uitzicht op een park. Dat vond ze geweldig en als het mooi weer was zat ze te genieten van het uitzicht. Het park had lichte hellingen en dalen begroeid met bomen en struiken. Vooral de grote plas daarachter was leuk om te zien. Je zag daar moeders met hun kindjes de eendjes voeren. Greet was heel slank en klein en had blond krullend haar. Haar wangen zagen altijd bleek, maar haar mooie blauwe ogen gaven haar een elegant hoofd.

De Indische mevrouw was vlak na de oorlog naar Nederland gekomen. Zij had in een Jappenkamp gevangen gezeten en haar man was omgekomen door de wrede behandeling van Japanse bewakers bij de Birma spoorlijn. Deze mevrouw was slank en thuis altijd gekleed in een mooi gekleurde Balinese sarong. Ze was heel blij met haar nieuwe bewoonster. Ze konden goed met elkaar opschieten en Greet werd vaak door haar uitgenodigd om van een Indische maaltijd te genieten, zoals nasi met saté en een lekker wit wijntje en ijs toe.
Greet hielp haar dan met de afwas. Wat haar opviel was, dat de lieve Indische hospita zo heerlijk met haar bips wiebelde. In bed droomde ze deze vrouw lief te hebben. Van echt seksueel genot heeft Greet nooit genoten. Haar echtgenoot dook op haar en was binnen twee minuten al klaar en daar heeft een vrouw natuurlijk niks aan. Meestal was hij nog bezopen ook en rook ze die smerige alcohollucht gemengd met sigarenrook. Kotsmisselijk kon ze er van worden.

Onderwijs heeft Greet niet veel genoten, alleen lagere school en twee jaar huishoudschool. Daarentegen was de Indische dame zeer intellectueel en had hoger onderwijs genoten in Nederlands-Indië. Greet kon goed luisteren en leerde nog veel van haar. Op een avond had haar hospita haar uitgenodigd een kopje thee te komen drinken. Ze hoefde niet vroeg naar bed, want ze had vakantie. Ze werkte als schoonmaakster in een hotel. Greet voelde zich heerlijk in de grote huiskamer. In de hoek stond een piano en speelde mevrouw vaak Mozart melodieën. Deze muziek maakte haar rustig na haar nare vroegere leven. Ze voelde zich echt gelukkig bij de dame, maar ook tot haar seksueel aangetrokken. Ze voelde, dat ze liever lesbisch was dan aangetrokken tot een man.

Dat bleef bij de hospita niet ongemerkt. Toen moest het gebeuren. Na de thee schonk de dame twee glazen met rode wijn. Ze dronken er heerlijk van en keken voortdurend naar elkaar. Er broeide wat. Buiten was het nog licht op die warme zomeravond. Toen het begon te schemeren schoof de dame de gordijnen dicht en schonk ze het zoveelste glas met rode wijn. Het gezicht van Greet gloeide van de hitte, veroorzaakt door de wijn. Ze voelde een hevige spanning in haar onderlijf, ze had liefde nodig. Maar ze bleef gereserveerd, immers je bent woonachtig bij een hospita en die kon wel eens kwaad worden wanneer je laat merken, dat je seks wilt met haar.

De dame had het grote licht uitgedaan en alleen een paar kaarsen aangestoken. Een heerlijke romantische sfeer ontstond, echt een sfeer om eens lekker uit je dak te gaan. Greet zag de bips van haar hospita heerlijk wiebelen en had grote zin die lekkere kont aan te raken, maar hield zich in. Gelukkig was de hospita ook een beetje aangeschoten en vertelde haar verhalen uit de vreselijke Jappenkampen. Toen gebeurde het, ze barstte in snikken uit. De tranen gleden over haar zachte wangen. Greet kon zich niet meer inhouden en omhelsde haar om haar te troosten. De dame liet het toe en kuste Greet op beide wangen.
Ze trok Greet op haar schoot en ze knuffelden elkaar. Ze streelden zelfs elkaars dijen. Verder elkaar liefhebben kon niet uitblijven. Samen gingen ze onder de douche en hadden daarna een heerlijke samenzijn in bed.

Schrijver: kees niesse, 14 Aug. 2013


Geplaatst in de categorie: vrouwen

4.0 met 1 stemmen 138Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)