Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Vrijpartij met de buurvrouw

Trees en Wendy wonen naast elkaar. Ze zijn allebei net in de dertig en knap van uiterlijk.
Trees is mollig en heeft lekkere zoenlippen en ze heeft lang blond stijl haar. Mannen kijken altijd even achterom als ze passeert in haar korte leren rokje. Adembenemend zijn haar wiebelende heupen. Ze is getrouwd met Henk, een bouwvakker.
Wendy lijkt meer op een strenge lerares en draagt een donkere bril. Zij draagt altijd een lange rok of een broek. Ze is verkoopster bij een warme bakker, maar maandagmorgen is ze altijd vrij en dan komen ze om de beurt bij elkaar op visite en drinken ze gezellig een kopje koffie. Ze heeft een vriend, maar die vertrouwt ze voor geen cent. Ze denkt die hij ook met een ander poppenkast beleeft in bed.

Vaak hebben ze het over hun mannen en hun prestaties in bed. Trees is zeer tevreden over haar man, want die weet van wanten en standjes zowel in bed als op de canapé. Ze komt volledig aan haar trekken en dat vertelt ze openhartig aan Wendy. Dat arme schepsel is natuurlijk erg jaloers, want zij komt zwaar te kort, want haar vrijbuiter heeft het te druk met andere vrouwtjes. Dus kijkt ze altijd met vragende ogen naar Trees om haar seksuele tekort te compenseren.

Trees is een heerlijke vrouw en niet te beroerd om haar buurvrouw van dienst te zijn. Ze heeft dan ook altijd een tasje met hulpstukken bij zich. Na een paar rode wijntjes zien de wangen van Wendy er verhit uit en kijkt ze haar buurvrouw wulps aan en die weet wat van haar verlangd wordt. De lamellen voor het raam gaan dicht en de voorbereidende handelingen vinden een aanvang op de canapé. Wendy had er al rekening mee gehouden en droeg dus geen lange rok of broek, maar een kort groen rokje en alleen daaronder een zwarte string. Trees wordt vreselijk opgewonden bij het staren naar die fraaie crèmekleurige dijen van Wendy en doet met haar wat ze moet doen en daar is ze heel goed in.

Na afloop is Wendy een heel ander en vrolijk mens, maar ze heeft een vreselijke hekel aan het gegil van Trees, want in een ommezien van tijd bereikt ze haar hoogtepunt enkele malen en galmt ze het uit. Andere buren hadden al een keer de politie gebeld, omdat ze dachten, dat er iemand om zeep werd geholpen. Nu weten ze het en denken het hunne ervan.

Na afloop van hun verrichtingen zitten ze weer gezellig op de bank en kijken elkaar lief aan en drinken weer een wijntje. Opeens zegt Trees:
''Dat is ook wat, Henk werkt in een nieuwe wijk en wil daar gaan wonen. Hem is een woning aangeboden. Ik heb daar niet zo veel zin in lieverd, want dan mis ik je avontuurtje met jou.''
Wendy keek verschrikt op, en zei:

''Wij ook, waar het stiller is.''
''Gaan jullie dan ook verhuizen'', zei Trees.
''Nee, wij blijven juist hier, zei Wendy.
Trees moest lachen en begreep wat Wendy zei, ze moest niet zo gillen als ze klaar komt.

Schrijver: kees niesse, 24 oktober 2013


Geplaatst in de categorie: erotiek

2.3 met 6 stemmen 1.328Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Franciscus Borst
Datum:
10 november 2013
Email:
franciscusborsthotmail.nl
Helaas moet ik het met Joanan eens zijn. Als ik hier mee moet wedijveren valt er voor mij als schrijver hier geen eer te behalen... wat slecht. Zelfs voor in een goedkoop seksboekje waarschijnlijk afgekeurd..? (onderbroekenlol noemen we dit toch?)
Naam:
Han Messie
Datum:
25 oktober 2013
Email:
hmessielive.nl
Grappige ontknoping aan het eind, daar waar het stiller moet zijn.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
25 oktober 2013
Nou ben je echt het spoor bijster, Kees, misschien moet je even stoppen met publiceren en met een psychiater de boel op een acceptabel rijtje zetten!, want het riekt helaas naar dementie.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)