Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Betrapt op overspel

De dertigjarige Kees is werkzaam op een drukkerij en heeft soms nachtdienst. Twee maanden geleden werd hij op zijn werk tegen vijf uur in de nacht niet lekker. Van zijn chef mocht hij naar huis gaan. Kees is al vijf jaar getrouwd met Jetje, werkster op een kantoor. Een collega bracht hem naar huis en bedankte hem vriendelijk. Hij opende de huisdeur en zag in het halletje een krat met flessen melk staan. Hij was verbaasd en rook onraad.

In de huiskamer gekomen hoorde hij zijn vrouw hardop kreunen. Hij opende zachtjes de slaapkamerdeur en wat hij toen zag deed hem nog beroerder voelen. Naast het bed stonden de klompen van de hem bekende melkboer Krelis en daarnaast een fles melk en hij lag boven op Jetje de bekende bewegingen van de mensheid te maken. Op zijn werk dacht Kees nog 'als ik straks seks heb met haar, dan knap ik misschien weer op', maar nu werd hij nog zieker.

De broek van Krelis lag onderaan het bed. Die twee hadden niet in de gaten, dat de wettige echtgenoot hun gadesloeg. Witheet was Kees en hij ging naar de paraplubak en pakte een stevige tafelpoot. Ziedend van woede ging hij weer de slaapkamer in en sloeg met de tafelpoot op de blote reet van de melkboer, die onmiddellijk een keiharde wind van de schrik liet.

Kees liet zijn vrouw met rust, hij wist, dat zij seksueel zeer actief was en hij niet aan al haar wensen kon voldoen. Twee keer per week seks kon Kees wel opbrengen, maar dat zij vreemd ging als hij naar zijn baas was vond hij verschrikkelijk.

Krelis was in zijn blote kont als een hazewindhond vertrokken. Ze ging koffie zetten voor haar man en ze hadden een heel gesprek. Hij wilde toch scheiden van haar en dat gebeurde al snel.

Na een paar maanden zat Kees met zijn vriend Arie in het café van Rooie
Bart aan de bar en ze dronken een pilsje. Opeens zei Kees:
''Weet je Arie, dat ik pas gescheiden ben?'', en hij vertelde het hele waarom. Arie wist niet wat hij hoorde. Hij vond Jetje een gezellige lieve vrouw, die graag een borrel lustte. Toen Kees weer:

''Weet je Arie, dat die scheiding mij meer geld heeft gekost dan de bruiloft!''
Arie trakteerde hem een pilsje en zei:
''Jongen, het kost meer, maar je hebt er veel langer plezier van'', en ze namen er nog één.

Schrijver: kees niesse, 7 februari 2014


Geplaatst in de categorie: woede

4.5 met 2 stemmen 3.865Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
7 februari 2014
Een rake klap in het gezicht van al die gescheiden vrouwen, die er alles aan doen om hun armlastige ex-mannen nog zoveel mogelijk geld afhandig te maken! Wat op zich een wettelijk geregelde misdaad is, waar zij als dodelijk giftige slangen graag gebruik van maken! Wat al bewijst hoeveel waarde ze aan de liefde hechten!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)