Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Hoogtepunten

Mien had schoenen gekocht en zat nu op een terras een kopje koffie te drinken. Opeens zag ze die knappe jongeman, die haar in de bus probeerde te verleiden. Hij zag die grote dikke vrouw weer en hij was zo brutaal bij haar aan het tafeltje plaats te nemen. Zijn werk was als gigolo oude vrouwen tegen betaling tot een hoogtepunt te brengen.

''Mevrouw, morgen is het Valentijnsdag, dan nodig ik u uit mee te gaan naar zijn woning, waar ik u heerlijk verwen op een bed tussen zachte kussens en oranje licht. We nemen eerst een bad en vervolgens geef ik u een massage met exotische oliën.''

''Beste jongen, dat kan je allemaal wel vergeten, daar begin ik niet aan. Hoe ben je eigenlijk gigolo geworden?''
''Zal ik u vertellen. Toen ik trouwde met een lief vrouwtje was het leuk. Ze was heetgebakerd, dus we hadden een goed seksleven, maar toen ze wilde hebben, dat ik haar anaal bevredigde, heb ik dat geweigerd. Dat doe ik nu nog niet en ook niet bij mannen. Toen betrapte ik haar, dat ze vreemd ging.

Mien had dat woord anaal nog nooit gehoord, en zei:
''Wat is anaal?''
''Ach mevrouw, weet u dat niet?''
''Zal ik het maar plat zeggen, dat is seks hebben bij iemand in zijn kont.

Mien:
''Dat is toch poep douwen, wat een smeerlapperij zeg. Daar krijg je nou die ziektes door.''
''Zo is het mevrouw, daarom doe ik dat niet. Toen ik gescheiden was, moest ik toch geld verdienen en ben begonnen tegen betaling gezelschap met vrouwen te zoeken en dat gaf een goed belegde boterham.

Gelukkig heb ik een knap en aantrekkelijk uiterlijk voor vrouwen, dus was het niet zo moeilijk ze te vinden, meestal in hotels of restaurants. Er zijn heel wat vrouwen eenzaam en die hunkeren naar opgewonden te zijn en dat kan ik ze bieden.

Veel vrouwen zijn wel getrouwd, maar hebben behoefte getroost te worden en gaan dan met mij mee naar een hotel of als ze alleen zijn bij hun thuis, maar ook vaak bij mij in de woning. Ik bied ze dan een uitgebreide massage en daarna drinken we wat.

Soms gaan we nog verder en heb ik seks met die vrouw, maar altijd met een condoom, dus veilig. Vrouwen die naar alcohol ruiken of drugs gebruiken weiger ik, evenals vrouwen die er vies uitzien.''

Mien kreeg door dat gesprek hoogrode kleurtjes op haar wangen en hoopte maar, dat hij wegging. Ze had geluk, een oude dame sprak hem aan om een afspraak te maken, maar het kon meteen, dus was Mien van hem af. In de bus moest ze steeds aan hem denken, want hoogtepunten beleefden ze niet meer.

Schrijver: kees niesse, 14 februari 2014


Geplaatst in de categorie: erotiek

5.0 met 1 stemmen 10.206Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
14 februari 2014
Sorry, Kees, maar dit is echt onder de maat, je moet wat minder naar goedkope, Duitse sexfilms kijken! Of droomde jij misschien dat jij die gewilde gigolo was? Dan begrijp ik je noodroep wel!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)