Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Verliefd op Trees

Schele Gerrit had nog nooit een meisje gehad. Hij keek vreselijk scheel, ook met een bril op. Dat is natuurlijk heel erg voor die jongen. Hij was op de fiets vanuit Amsterdam naar ome Piet en tante Aaltje gereden. Hij mocht daar zijn vakantie in augustus doorbrengen op de boerderij, dichtbij Schagen. Gerrit was kantoorbediende en zat de hele dag tussen vier muren en thuis zat hij op zijn kamertje te knutselen aan oude radio's. Zelden kwam hij in de buitenlucht en zag daarom erg bleekjes.

Maar op de boerderij werkte hij buiten. Tante liet hem in de moestuin schoffelen en groenten plukken voor het middageten. Bijna elke dag kreeg hij sla en aardappelen te eten met boterjus erover. Zijn moeder maakte de sla veel lekkerder, met een beetje azijn en komkommer. De zon had het bleke gezicht in een gezonde kleur veranderd. Iedere avond ging oom en tante vroeg naar bed, want ze moesten weer heel vroeg op. Gerrit ging dus ook vroeg naar bed.

Op een zaterdag zei tante:
''Lieve jongen, er is vanavond een dansavond in de schuur van boer Harmsen, hier verderop. Ga daar maar naar toe, dan kom je onder de jonge mensen. Je hoeft zondagmorgen niet zo vroeg op.''
''Ik kan niet dansen, tante.''
''Op die muziek die ze daar draaien hoef je alleen maar te huppelen, echt dansen bestaat niet meer.''

Gerrit had geen zin daar naar toe te gaan, maar van tante moest hij. Dus pakte hij de fiets en reed langzaam naar de boerderij van Harmsen. Vanuit de verte hoorde hij al de herrie van dancemuziek en geschreeuw van jongelui. Hij dacht, ik ken niemand daar, klote natuurlijk. Hij reed het erf op en zette de fiets tegen de muur en heel verlegen als hij was ging hij de schuur binnen en ging hij op een stoel zitten, waar ook een tafeltje stond. Niemand lette op hem, dat vond hij weer meevallen.

Na een poosje kwam een vriendelijk jongeman, gekleed in een blauwe kiel met rode zakdoek en lopend op klompen, naar hem toe en vroeg of hij wat wilde drinken. Gerrit voelde zich wat vrijer en bestelde met een glimlach om zijn mond een pilsje. Een meisje met blonde krullende haren kwam het brengen en vroeg of ze bij hem plaats mocht nemen aan het tafeltje. Ze stelde zich voor als Greetje. Hij dacht wat een knap lief meisje en nodigde haar uit te gaan zitten. Het was eigenlijk liefde op het eerste gezicht, ze zag natuurlijk, dat hij scheel was, maar zelf keek ze behoorlijk loens. Haar blauwe ogen keken niet in dezelfde richting. Misschien was de aantrekkingskracht voor elkaar daarom zo groot.

Ze hadden een aangenaam gesprek en het meisje pakte op een gegeven moment zijn hand en trok hem mee naar de dansvloer. Het was meer schuiven en huppelen en dat had Gerrit gauw geleerd. Onder het zogenaamd dansen zag hij haar grote half blote borsten en dat gaf hem een aangenaam gevoel. De avond was gevorderd en het begon te schemeren, maar de volle maan scheen aan een heldere hemel. Buiten was het nog heerlijk warm en Greetje nodigde hem uit een eindje te gaan wandelen. Prima, dacht hij, effen weg uit die herrie.

Ze liepen hand in hand over een smal pad langs een graanveld. Opeens zei ze:
''Laten we hier even gaan zitten.''
Ze schoof de graanhalmen opzij en zaten nu naast elkaar onbespied tussen het graan. Greetje had allang in de gaten, dat Gerrit een verlegen jongen was en geen ervaring had met meisjes. Ze ging hem een lesje leren. Ze legde haar arm om zijn hals en kuste hem op zijn wang. Gerrit schrok zich het apezuur en bleef stoïcijns zitten. Hij deed niks terug en dacht, wat ben ik toch een lul de behanger. Hij had wel eens gelezen, dat vrouwen, die loens kijken, heel wild waren in bed.

Opeens deed ze haar bloesje open en deed ze de bustehouder af. Prachtige grote borsten zag hij nu, maar dorst ze niet aan te raken. Ze werd nog loenser en zag de schele met gretige ogen kijken en zei:
''Voel maar lieve jongen, je mag er aan zuigen. Dat deed je vroeger ook bij je moeder, heel gewoon hoor.''
Hij wist niet wat hij meemaakte. Een heerlijke warme zomeravond met een meisje tussen de graanhalmen. Hij werd nu wat vrijer en voelde voorzichtig aan die mooie blanke borsten. Greetje wilde actie en duwde zijn hoofd naar haar tieten. Nu zat hij met zijn hoofd helemaal tussen haar tieten en meteen voelde hij in zijn broek iets groot worden. Gerrit was christelijk opgevoed en hoopte, dat God het niet zal zien, want dan was hij behoorlijk de lul, dacht hij. Kortom hij had een heerlijke avond met Greetje.

Schrijver: kees niesse, 21 februari 2014


Geplaatst in de categorie: liefde

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 100Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)