Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Zomervakantiewerk in Ouddorp

Met vijf andere jongeren werkte ik twee weken op een camping in Ouddorp aan Zee. We waren met drie heren en drie dames. We werden geacht om in een grote tent de kinderen te vermaken met christelijke liederen en leuke spelletjes. We zaten dan samen met de kinderen in een grote kring, terwijl één van de vakantiewerkers een bijbels verhaal las. Daarna deden we spelen als zakdoekje-leggen en stoelendans.

Het was een relaxte sfeer en 's avonds zaten we met zijn zessen voor ons vakantiehuisje na te genieten. Een collega kon gitaar spelen en zong liedjes van Bob Dylan. Met de andere collega dronk ik wijn en verzon ik gesprekken tussen twee brandende kaarsen. Ook stapelden we de stoelen op tot een hoge toren, wat we humoristisch vonden. En we zwommen naakt in de zee, terwijl we ons engelen waanden door het fluorescerende effect. We dachten in de Elyzeese Velden te verkeren.

Op een avond stond de deur van de dameskamer open en kleedde één van de dames zich in haar pyjama, waardoor ik ruim zicht op haar heiligdom kreeg, terwijl ze me ook nog brutaalweg in de ogen loerde. Ik was nog maagd en ik vermoedde dat ze zich vergiste. Wellicht slaapdronken.

Jaren eerder was ik ook al in Ouddorp op vakantie geweest en toen met mijn ouders en mijn jongste broer. We vertoefden toen in de pastorie, in ruil voor mijn vader's preken in en rondom Ouddorp. We gingen dagjes uit naar o.a. Veere, Middelburg, Zierikzee, Goes, Bergen op Zoom, Vlissingen en Renesse. Ik heb daar hele mooie herinneringen aan. Veel musea-bezoeken, torens beklimmen en ijsjes likken. Tijdens een bezoek aan de koster ontdekten we een bobbel in het vloerkleed en toen we eronder keken, zagen we enkele sexboekjes. Ik was dus niet helemaal wereldvreemd aangaande de erotische aantrekkingskrachten tussen mannen en vrouwen.

Één van de dames ging met mij naar het strand en ze zag er werkelijk oogverblindend aantrekkelijk uit in haar strakke, zwarte badpak. Ze vertelde me dat haar verloofde in Arabië was voor zijn werk. Daar begon het mee. Ze vertelde me ook, dat ze mij een aardige jongen vond en mooi om te zien, maar dat ze mijn drankzucht en rookgedrag niet kon waarderen. We gingen op onze handdoeken liggen en we genoten van de aanstormende golven. De zon was nog net niet onder en hier en daar scharrelde nog een zwemmer.

Ik keek naar haar stevige borsten en vandaar naar haar geheime lustoord, terwijl wij spraken over de vossenjacht, die wij de dag daarna gingen uitvoeren. Ik plaatste een kolderieke opmerking, waardoor ze volop moest lachen en met haar hand over mijn bovenarm streelde. Daar begon het mee. Na tien minuten waren onze gezichten zo dichtbij elkaar, dat ik haar vliegensvlug een mondkus gaf. Ze veinsde verbazing en even later zoenden we als slakken. We gingen helemaal in elkaar op en in een onbekeken duinpan bedreven we de liefde. Voor haar routine, voor mij de eerste keer. Het bleef dan ook bij die ene keer.

De volgende dag deed ze alsof er niets gebeurd was en gaf ze me tips over mijn rol als verklede vrouw. Ik dacht, dat alle vrouwen na zo'n intense ervaring van slag zijn en ik nam haar gedrag dan ook maar voor lief. Ik was allang blij, dat ik eindelijk het seksuele geheim tussen man en vrouw aan den lijve had ondervonden. Ik hoorde er nu ook bij, ik was volledig ingewijd, wat me in een ongekende jubelstemming bracht. Ik had me nog nooit zo trots op mezelf gevoeld.

Ik begreep haar ontkenning wel. later liep ik als verklede vrouw langs de tenten van macho-vakantiegangers, die mij stuk voor stuk uitlachten en vernederden met hun botte uitspraken. Maar zij kenden mijn ware ik niet en hun gescheld deerde mij niet, daar ik de dag daarvoor het Nieuwe Paradijs had ervaren. 'Hé, mop, kom je vannacht bij mij!', schreeuwde een halfdronken automonteur, die dacht eens helemaal los te kunnen gaan. Ik negeerde hem volkomen. Snapte ineens alle vrouwen, die op seksistische wijze worden lastig gevallen. Báh, wat een brutale botterikken met maar één, egoïstisch doel voor ogen!...

Je kunt je misschien de ogen van mijn eerste minnares indenken, die mij op de afscheidsdag zwaar hypnotiserend voor mijn gevoel dagenlang aan keek. Er zijn nu eenmaal geheimen, die je nooit met de rest van de wereld zult delen!...

Schrijver: Joanan Rutgers, 25 jul. 2014


Geplaatst in de categorie: liefde

3,0 met 3 stemmen 143Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)