Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Hoorde jij dat ook, liefje?

Toos is 25 jaar en nog steeds vrijgezel. Ze verlangde naar een lieve man. Eindelijk kwam die kans. Ze werkt in de kantine van een verzekeringsbank. Toen verscheen er een jongeman, die zei:
''Ik vind je erg lief, Toos'', en hij liep weer door. Een paar dagen later zat ze aan een tafeltje een boterham te eten toen hij naar haar toekwam en vroeg of hij plaats mocht nemen aan het tafeltje.

Natuurlijk vond ze dat goed. Knap was hij niet, droeg een bril met dubbele glazen en had een dikke buik. Zelf was ze ook geen ster, ook te dik en ze had platvoeten. Het klikte tussen die twee. Hij heette Kloris en was net dertig. Hij trok snel in bij haar in een rijtjeshuis. Al gauw bleek hem, dat zij van vleselijke gemeenschap niet gediend was. Seks diende alleen maar voor de voortplanting en niet voor het genot.

Dat viel Kloris wel tegen, maar een zoentje mocht hij haar wel geven. Hij was blij bij zijn ouders weg te zijn, omdat ze elkaar de hele dag liepen uit te schelden. Hij was al gewend, dat zijn rechterhand zijn partner was en dat bleef dus zo, maar was erg blij met haar. Helaas was ze op haar lichaam niet schoon. Wanneer hij thuis kwam van zijn werk ging ze wel eens op zijn schoot zitten en rook hij een zure lucht vanuit haar bloes en als hij het toch waagde met zijn hand over haar dijen te gleien duwde zij zijn hand weg. Kinderen wilde ze ook niet. Wat een rot leven heb ik toch, dacht hij in een opwelling van tegenspoed, maar zette zich erover heen, want bij zijn ouders was het ook zwaar kloten.

Al spoedig maakte hij kennis met zijn buurvrouw Carla, een schoonheid van een vrouw, rondborstig en ze droeg lang blond haar en had heerlijke zoenlippen. Wat een verschil met Toos, dacht hij. Het viel hem op, dat zij op bezoek bij hun altijd met verlangende ogen naar Toos keek en niet naar hem. Hij kreeg sterk de indruk, dat Carla lesbisch was. Niks aan de hand, moet kunnen, dacht hij. Ook viel het hem steeds meer op, dat zijn vrouw vaak naar Carla ging om zogenaamd wat te lenen.

Zijn werk beviel hem niet meer en hij had in de krant een advertentie gezien, dat de spoorwegen mensen zocht voor een opleiding tot machinist of conducteur. Hij reageerde daarop en kreeg spoedig bericht, dat hij uitgenodigd werd voor een keuring, dat drie dagen in beslag zou nemen.
Goedgemutst nam hij afscheid van zijn geliefde. Toos vond het heerlijk, dat hij weg was en ging meteen op bezoek bij Carla. De weg was vrij voor een heerlijke vrijage. Wat bleek, zij vond seks voor het genot schitterend, maar niet van een kerel. Toen gebeurde het.

De rondborstige buurvrouw was op visite bij Toos en ze lagen spoedig naakt bij elkaar in bed. Die was blij met haar lieve buurvrouw Toos. Niks aan de hand, moet allemaal kunnen, maar Kloris werd al de eerste dag van de keuring afgewezen en ging weer naar huis. Toen hij voor de deur stond tegen negen uur avonds brandde het licht in zijn slaapkamer en de gordijnen waren dicht geschoven. Wat raar dacht hij, ze gaat nooit zo vroeg naar haar nest. Hij kon zijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en plaatste zijn ladder tegen de muur onder het raam van de slaapkamer. Gelukkig was het al donker en het regende. Niemand op straat te zien.

Met de zenuwen in zijn lijf klom hij langzaam omhoog en zag tot zijn verbijstering door een kier van het gordijn zijn vrouw naakt naast Carla liggen en elkaar aan het zoenen waren. Op het nachtkastje zag hij een dildo liggen. Vreselijke woede steeg in hem op. Jarenlang moest hij zich bedienen met zijn rechterhand en zijn wijf lag te vozen met de lesbische buurvrouw. Attenoje, heb ik dat, dacht hij. Bijna huilend ging hij de trap af en besloot zijn huis binnen te gaan. Hij kreeg een idee, dat wijf van mij moet pleite, maar eerst wilde hij die twee de stuipen op het lijf jagen.

Zachtjes ging hij naar boven en gelukkig stond de slaapkamerdeur open. Hij ging op zijn buik op de grond liggen en in de tijgersluipgang kroop hij onder het bed. Hij hoorde die wijven elkaar op de reet slaan. Dat kwam goed uit, want hij voelde, dat hij een scheet moest laten. Die kwam met een oorverdovende herrie zijn kont uit. Opeens werd het stil boven en hoorde hij zijn vrouw zeggen:
''Hoorde jij dat ook, liefje?''
''Wat hoorde je dan, wel ruik ik een rot lucht.''
''Heb jij soms een scheet gelaten, Carla?''
''Zeg wil jij even oprotten, zal jij wel gedaan hebben.''

Kloris had het niet meer, het zweet stond in zijn bilspleet. Gelukkig gingen de vrouwen door met vrijen en hij kwam op het idee zijn grote behaarde hand op een bil van een vrouw te leggen en erin zo hard mogelijk te knijpen. Opeens een kreet van Carla:
''Knijp niet zo hard, darling.''
''Ik knijp niet, mens.''
Weer kneep Kloris in een kont. Welke kon hij niet zien, maar spoedig werd het hem duidelijk, want Toos gilde het uit en riep:
''Lazerstraal mijn nest uit met je idiote gedoe.''

Carla had er genoeg van en stapte het bed uit. Pakte haar kleren en liep de slaapkamer uit. Even later hoorde hij de buitendeur dicht slaan. Die is natuurlijk zwaar beledigd, dacht hij. Hij hoorde zijn vrouw snikken. Ook zij kwam het bed af en toen zij er naast stond pakte hij haar onderbeen. Ze gaf een harde kreet van de schrik en zag haar vent onder het bed vandaan komen. Ze schrok zich het apezuur. Ze kregen hevige ruzie en hij wees haar de deur, ze kon vertrekken.
''Jij mij seks onthouden en jij met een ander wijf knoeien, wegwezen jij.''
Ze ging weer naar haar moeder.

Schrijver: kees niesse, 2 augustus 2014


Geplaatst in de categorie: woede

5.0 met 2 stemmen 146Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)