Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Stamford Bridge- De vereffening

Chelsea, een wijk in Londen waar de gelijknamige voetbalclub alles blauw kleurt. Met als tempel Stamford Bridge waar jonge miljonairs iedere veertien dagen hun voetbalkunsten vertonen. Chelsea waar Eastborne Terrace zwaait naar Westbourne Terrace uitmondend in Hyde Park. Bij elkaar samenkomend op de in Londen alom aanwezige High Street.

In een van de zijstraatjes die deze wijk rijk is zat een enorm dikke man geknield in de loop van een pistool te kijken. De twee mannen die op hem neerkeken waren broers van elkaar. Joey was als altijd onberispelijk gekleed. Zwart kostuum met smalle zwarte das. Zijn corpulente broer Pete droeg zoals altijd het door Joey zo verfoeide Hawaii shirt. De dikke had de vader van de twee broers laten vermoorden. Nu vereffenden zij de rekening door de dikke om te leggen. Joey drukte af en de dikke was geschiedenis.

Pete schreeuwde het uit. “Verdomme, ik heb bloed op mijn shirt”. Joey keek minachtend naar het bebloede Hawaii shirt van zijn broer. “Stupid shit”, voegde hij hem toe waarna zij het lichaam van de dikke alsook het pistool in een vuilcontainer dumpten.

Hierna renden zij de hoek om. Hun plan was om in de eerst beste pub te verdwijnen. Zo gezegd zo gedaan. Ze kwamen echter in een enorme vechtpartij terecht. De rood witte boys van Islington, noord Londen waren op bezoek. Er was een ware veldslag gaande in de pub. Arsenal was die middag bij Chelsea op bezoek geweest. Joey deelde zoals altijd klap na klap uit terwijl Pete zoals altijd klappen incasseerde hetgeen zijn Hawaii shirt nog bloediger maakte.

De bobby’s stonden buiten geamuseerd lachend toe te kijken hoe die idioten in de pub elkaar afmaakten. Maar het was gedaan met de pret toen de metropolitan police haar riot eenheid naar binnen stuurde. Vechtersbazen in uniform gewapend met knuppels. In no time sloegen zij de relschoppers in elkaar. Joey had achter de bar een veilig heenkomen gezocht voor dat geweld. Op gegeven moment liet zijn broer Pete zich luid hijgend naast hem neer zakken. Joey keek minachtend naar het bebloede Hawaii shirt van Pete. “Stupid Shit” beet hij hem toe.

Schrijver: aqua, 3 oktober 2014


Geplaatst in de categorie: misdaad

4.3 met 3 stemmen 468Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)