Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Kale wraak

“Odnajdziemy wiare.”

De kale was een huurling die zich alleen aan de allerrijksten verhuurde. Vrijwel iedere geheimdienst op deze aardbol zocht hem maar hij was onvindbaar. Hij boekte altijd resultaat. Hij was meedogenloos en had geen scrupules en geen medelijden met wie dan ook. Hij was een moordmachine. Hij was hel op aarde.

Een miljardair had de kale gehuurd om zijn dochter uit de klauwen van een sekteleider te bevrijden hetgeen lukte. Maar toen weigerde de miljardair de afgesproken prijs te betalen niet wetende wat hij over zich afriep.

De kale geblokte man lag in het struikgewas. Hij bekeek de riante villa van de miljardair. De kale en zijn medewerkers hadden alles rond de miljardair tot in detail bestudeerd. Ze hadden de plattegrond van de villa goed in zich opgenomen. De miljardair had het beste beveiligingsbedrijf ingehuurd. Maar de medewerkers van de kale hadden ontdekt dat er een hiaat in de beveiliging was. Eenmaal in vierentwintig uur waren er tien minuten dat de miljardair niet werd beveiligd.

“Denk eraan. Je hebt exact tien minuten. Dat betekent erin-elimineren- eruit. Geen discussies en geen poeha. Doe gewoon wat je doen moet en dan wegwezen.” Klonk de blikken stem in het oordopje van de kale. “Drie, twee, een…NU!” fluisterde de blikken stem.

De kale geblokte man sprong op en rende gebukt over het gazon. Hij sprong door het grote raam van de salon om met een koprol voor de voeten van de aanwezige butler terecht te komen. De kale greep het mes dat aan zijn laars was gebonden en zwiepte de keel van de bediende door. De butler stortte gorgelend neer. “Waar..” fluisterde de kale in zijn microfoontje. “De trap op en dan de rechterdeur. De idioot heeft zich in de badkamer verschanst. Klein raampje en dus geen ontsnappingsmogelijkheid. Je hebt hem. “ fluisterde de blikken stem in het oordopje van de kale.

De kale geblokte man stormde de trap op en trapte de deur van de badkamer in. De miljardair zat ineengedoken te jammeren naast het toilet. Zijn ogen rolden heen en weer van doodsangst.

“Je hebt me gevraagd of ik je dochter uit de klauwen van die magere sekteleider wilde bevrijden. Gesmeekt heb je me. Ik heb haar bevrijd. Jouw dochter heb ik bevrijd waarna ik die magere sekteleider heb omgelegd. Dat was een bonus. Vervolgens wil je me als dank besodemieteren. Beschouw dit dan maar als de ultieme betaaldag.” zei de kale tegen de huilende miljardair waarna hij met een demonische grijns tergend langzaam het pistool uit zijn holster trok…..

Schrijver: aqua, 17 oktober 2014


Geplaatst in de categorie: misdaad

3.7 met 6 stemmen 84Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
An Terlouw
Datum:
23 oktober 2014
Jemig wat een verhaal, rillingen! Je moet met deze verhalen John de Mol benaderen! Gaaf gedaan.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)