Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Ze was met hem meegegaan

Wat had ik met wulpse Alie te doen. Twee maanden had ik haar niet gezien, maar vanmorgen was ze weer op de koffie. Met haar vriendin Chantal was ze op vakantie in Spanje geweest. Ze hadden een mooi hotel dichtbij de kust. Chantal is veel jonger en ze had met Alie een lesbische verhouding. Ieder had op de slaapkamer een eigen bed en hadden die tegen elkaar geschoven om mekaar te strelen.

Ze vertelde:
''Ja Kees, ik ben nog helemaal in de war. We zaten heerlijk te genieten op het strand toen een knappe jongeman naar haar toekwam en vroeg of ze mee wilde doen met een balspel.
Ze stond op en ging met hem mee. Ik was perplex en zag ze samen weglopen een heel eind langs de aanstormende golven van de zee, totdat ik ze niet meer zag. Ik vond het vreemd, dat ze mij zomaar verliet. Misschien kende ze die jongen al. Alleen op het strand liggen is ook geen pretje vanwege de hitsige mannen die dichtbij je gaan liggen en naar je lonken.

Toen Chantal niet meer terugkwam ben ik opgestapt en naar het hotel gegaan en ik voelde mij verdrietig. Ik was bang dat onze verhouding voorbij was. Trek in eten had ik niet meer, maar heb wel een fles rode wijn opgedronken. Dronken ben ik toen in slaap gevallen op mijn bed. Toen ik wakker werd, was het al vier uur in de nacht. Chantal zou normaal haar bed tegen de mijne hebben gezet, maar nu niet.

Ik deed het licht aan en hoorde gerucht in de woonkamer. Ik kwam mijn bed uit en liep daar naar toe. Ik schrok mij een hoedje, want ze had haar bed daar neergezet en ik zag dat diezelfde man van vanmiddag naast haar lag en ze waren allebei naakt. Volgens mij sliepen ze nog. Dat kon ik goed zien, omdat het al licht begon te worden. Ik was totaal verbijsterd en ben terug gegaan naar de slaapkamer, heb mij aangekleed en mijn spullen in de koffer gedaan.

Gelukkig kon ik nog mee met het vliegtuig naar Schiphol. Ik ben nu een paar dagen thuis, maar Chantal heeft niets van zich laten horen. Ik denk dat het leeftijdsverschil de oorzaak is geweest, maar vreemd vond ik het, dat ze nu met een man er van door is gegaan. Ze had het toch mij kunnen vertellen. Ik hoop dat ze nog bij me komt, want er zijn nog spullen van haar bij me thuis.

Nou wat anders Kees, heb je zin mee te gaan naar Assen. Ik trakteer je op een lekker etentje bij de Chinees. Effen lekker ontspannen. We kunnen vanmiddag al gaan met de bus, want met de auto is te gevaarlijk, omdat we waarschijnlijk wel alcohol hebben gedronken bij de chinees.''
''Dat is heel verstandig Alie en ik heb er zin in.''
Aldus geschiedde.

Schrijver: kees niesse, 30 nov. 2014


Geplaatst in de categorie: vrouwen

3,0 met 1 stemmen 109Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)