Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Bankstel deel 4

En nog is het einde niet in zicht, een bijna nationale ramp heeft zich hier voltrokken als we praten over het "nieuwe bankstel" toch een raar woord, lijkt nog net niet op een oliestelletje maar dat terzijde. Maandag gaat de voordeurbel, jawel die hebben we ook! Nietsvermoedend luister in aan de intercom, men komt voor het bankstel? Ik zeg hè? Jullie zouden me toch eerst bellen, mailen of wat dan ook, om te laten weten dat er iemand zou komen? Tja, niet dus en steeds verder zakt mijn broek af van dit hele debacle!

Twee mannen komen naar boven, zijn ingehuurd door het bedrijf wat de stellen verkoopt, noem ze maar even "banken en stoelen" want het bedrijf heeft niet zelf de mogelijkheid in huis (of daarbuiten) om problemen en mankementen op te lossen...

Afijn, de tweezits gaat op zijn kant want dat DIT de bank is met een probleem is duidelijk, er liggen nog steeds boeken onder, daar, waar een POOT hoort te zitten.
Wat dan volgt is te gek voor woorden, een knul trekt de stof stuk, ziet een gescheurd stuk hout en zegt; oh kijk dit trek je zo weer recht! Jawel je trekt het ZO weer recht! IK DACHT HET NIET, er wordt niks rechtgetrokken, zijn ze nou helemaal belazerd? Dan vraagt nummer twee, waar of ik de poot heb gelaten, en die geef ik tegelijk met de opmerking dat ik er op deze manier GEEN genoegen mee neem, dat is wel duidelijk natuurlijk!

Ik zeg erbij, dat de wartel ook gescheurd is en daar ontstaat een discussie over want dat is volgens de heren totaal niet het geval, tot ze beter kijken (Hans Anders misschien?) er zit wel degelijk een scheur in en dat wordt uiteindelijk ook beaamd!

Nee, dit is een tijdelijke oplossing want op het formulier staat dik omrand dat ik er niet mee akkoord ga, das duidelijk, wat OOK duidelijk is, ik moet WEL de voorrijkosten moet lappen €50 betalen voor niks en niemendal. Wel de toezegging dat ze terugkomen om de bank definitief te maken, de tweede week van 2015 tenminste ik mag hopen dan het geen 2016 is....

Vandaar; wordt helaas vervolgd, deze bank-ramp!

Schrijver: An Terlouw, 22 december 2014


Geplaatst in de categorie: rampen

3.0 met 1 stemmen 77Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)