Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Charme en ongeluk......

De voorzitter van de vergadering zat verbijsterd, verrukt en gebiologeerd naar de management-assistente te staren, die een nieuw zomerjurkje droeg dat de aanzet van haar borstjes onbedekt liet en die op verleidelijke wijze wapperde met een paarse, gelaagde waaier, tevens om haar overgangsverschijnselen en de hitte van die zomer enigszins te beteugelen.... Zij was werkelijk zijn bezichtiging waard. Het was een mooie zomer en het licht speelde door de vergaderzaal en het wierp wervelende vlekken op de wanden en op de schilderijen. De agendapunten schoten de voorzitter in vliegende vaart door het hoofd en het was moeilijk, bij zoveel charme en charisma, zijn aandacht erbij te houden. De assistente was bovendien jarig en was door de "senior consultant" verrast met een tablet melkchocolade en door de secretaris met een fles echte Zuid-Afrikaanse wijn.
Haar schijnbaar fortuinlijke situatie stond geheel in tegenstelling tot die van een dame die de rollator, de katheter en de zuurstoffles tot onafscheidelijke en ongewenste "metgezellen" had en aan wie "een lijdensweg en het onherroepelijke levenseinde" reeds waren aangezegd. Deze mevrouw was welhaast gedwongen in machteloze, krachteloze afgunst en verbijstering haar blikken te vestigen op de schijnbare verpersoonlijking van de schoonheid, van de bloei van het leven en van het stralende geluk, die de verschijning van de management-assistente voor haar betekenden.....

Schrijver: I. Broeckx, 10 februari 2015


Geplaatst in de categorie: vrouwen

2.0 met 1 stemmen 85Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
10 februari 2015
Het mag raar klinken uit mijn mond, omdat ik één van de grootste borstenminnaars ter wereld ben, maar ik vind inmiddels al die overdreven ophemeling van vrouwelijke borstheuvels té seksistisch en té gestoord geworden! Het is de hoogste tijd, dat we seksverschillend naakt als gewoon beschouwen en beleven. In wezen verschillen we totaal niet en is het de krankzinnige maatschappij, die ons tot dualisme dwingt. Overigens valt karmabepaling nog steeds niet te ontkennen. De daarmee in het verlengde liggende jaloezie is dan ook volkomen ongeloofwaardig.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)